dawaj emilka na pw to pomyśle :szeroki_usmiech
Ukradli mi tablice rejestracyjne...
Zwiń
X
-
Ukradli mi tablice rejestracyjne...
Qur...a mać... Ukradli mi (nam) z Octavii obydwie tablice rejestracyjne.
I teraz stracić muszę kupę czasu na załatwianie nowych, do tego kasa za tablice, stracony czas, konieczność przyjazdu do macierzystego WK... Ja pierniczę...
Policja przyjęła zgłoszenie, ale i tak spodziewam się, że będę za jakiś czas wzywany celem wyjaśnień po tym, jak ktoś popełni jakieś wykroczenie lub przestępstwo zaopatrzony w moje tablice...
Najbardziej szkoda mi tego, że już na Octavii nie będę miał tablic z polską flagą
Je.any złodziej...
-
-
Agamek12, nastepne tablice przykręć na spaxy :evil:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Re: Ukradli mi tablice rejestracyjne...
Zamieszczone przez Agamek12Qur...a mać... Ukradli mi (nam) z Octavii obydwie tablice rejestracyjne.
..., konieczność przyjazdu do macierzystego WK... Ja pierniczę...
Je.any złodziej...
[ Dodano: Sro 05 Lut, 14 18:19 ]
Zamieszczone przez piramidaAgamek12, nastepne tablice przykręć na spaxy :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez Agamek12Qur...a mać... Ukradli mi (nam) z Octavii obydwie tablice rejestracyjne.
..., konieczność przyjazdu do macierzystego WK... Ja pierniczę...
Je.any złodziej...
PS: okazuje się, że kradzież tablic z naszej Skody to przynajmniej druga kradzież tablic w ciągu kilku ostatnich dni na osiedlu rodziców.
Pozytywne jest to, że w momencie zgłoszenia kradzieży na Policji (stan na godziny południowe, a kradzież tablic miała miejsce w nocy) nikt nie zgłosił kradzieży paliwa ze stacji, nikt też nie zgłosił innego przestępstwa popełnionego przy użyciu auta z naszymi tablicami. Wiem, że niektórych taka informacja zmartwi...
No ale 185zł pójdzie w piz.u... No i szkoda tych tablic z naszą flagą :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiZamieszczone przez Agamek12Wiem, że niektórych taka informacja zmartwi...
Zamieszczone przez rafikito bardzo dobrze, że nikt nie zgłosił, bo nie będziesz musiał się nikomu z niczego tłumaczyćk
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12nie jest powiedziane, że przestępstwa ktoś musiał dokonać przed zgłoszeniem sprawy na Policji.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaAgamek12, nastepne tablice przykręć na spaxy :evil:
zawsze nituję tablice w każdym swoim aucie - gęsto... w plastykowym zderzaku bez problemu - jak w blasze to odpowiednio zabezpieczyć antykorozyjnie przed nitowaniem
złodzieje na razie nie chodzą z zakrętarkami akumulatorowymi :szeroki_usmiech
a nowy właściciel auta ? weźmie i sobie nity rozwierci na spokojnie przed wizytą w wydziale komunikacji...Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
uwaga
nie robimy pompowtryskiwaczy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12H.j z resztą, jak flagi na tablicy już nie będziek
Mi ręce opadają jak w sklepie spotykam szczerbatych polaków i teksty w stylu " kulwa kulwa jak by Niemcy wyglali wojne to bym nie musiał tutaj lobić jedynie do taty mówił papa..."kulwa kulwa ... Ręce opadają
Komentarz
-
-
shok, wiem, ze moja postawa dla wielu jest dziwna, ale ja nawet w święta państwowe staram się wystawiać naszą flagę - co prawda wystawiam ją tak, że właściwie widzę ją tylko ja i moja rodzina (w ogródku za płotem), ale dobrze się z tym czuję.
Mam nawet podpisaną przez Prezydenta RP Konstytucję
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mattyah4x4złodzieje na razie nie chodzą z zakrętarkami akumulatorowymi
Zamieszczone przez mattyah4x4na nic nie przykręcać... NITOWAĆ
Komentarz
-
Komentarz