dawaj emilka na pw to pomyśle :szeroki_usmiech
Ukradli mi tablice rejestracyjne...
Zwiń
X
-
Ukradli mi tablice rejestracyjne...
Qur...a mać... Ukradli mi (nam) z Octavii obydwie tablice rejestracyjne.
I teraz stracić muszę kupę czasu na załatwianie nowych, do tego kasa za tablice, stracony czas, konieczność przyjazdu do macierzystego WK... Ja pierniczę...
Policja przyjęła zgłoszenie, ale i tak spodziewam się, że będę za jakiś czas wzywany celem wyjaśnień po tym, jak ktoś popełni jakieś wykroczenie lub przestępstwo zaopatrzony w moje tablice...
Najbardziej szkoda mi tego, że już na Octavii nie będę miał tablic z polską flagą
Je.any złodziej...
-
-
Agamek12, nastepne tablice przykręć na spaxy :evil:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Re: Ukradli mi tablice rejestracyjne...
daj ojcu pełnomocnictwo i nie będziesz musiał się sam fatygowaćZamieszczone przez Agamek12Qur...a mać... Ukradli mi (nam) z Octavii obydwie tablice rejestracyjne.
..., konieczność przyjazdu do macierzystego WK... Ja pierniczę...
Je.any złodziej...
[ Dodano: Sro 05 Lut, 14 18:19 ]
A ja nituję wszystko jak leci.Zamieszczone przez piramidaAgamek12, nastepne tablice przykręć na spaxy :evil:
Komentarz
-
-
To niewiele zmieni, bo i tak muszę przejechać 300km, więc jak już przyjadę, to w piątek wezmę się za załatwienie sprawy...Zamieszczone przez kazik4x4daj ojcu pełnomocnictwo i nie będziesz musiał się sam fatygowaćZamieszczone przez Agamek12Qur...a mać... Ukradli mi (nam) z Octavii obydwie tablice rejestracyjne.
..., konieczność przyjazdu do macierzystego WK... Ja pierniczę...
Je.any złodziej...
PS: okazuje się, że kradzież tablic z naszej Skody to przynajmniej druga kradzież tablic w ciągu kilku ostatnich dni na osiedlu rodziców.
Pozytywne jest to, że w momencie zgłoszenia kradzieży na Policji (stan na godziny południowe, a kradzież tablic miała miejsce w nocy) nikt nie zgłosił kradzieży paliwa ze stacji, nikt też nie zgłosił innego przestępstwa popełnionego przy użyciu auta z naszymi tablicami. Wiem, że niektórych taka informacja zmartwi...
No ale 185zł pójdzie w piz.u... No i szkoda tych tablic z naszą flagą :|
Komentarz
-
-
Właściwie to nie wiem... Ogólnie tak napisałem.Zamieszczone przez rafikikogo masz na myśli?Zamieszczone przez Agamek12Wiem, że niektórych taka informacja zmartwi...
Zobaczymy... Przecież nie jest powiedziane, że przestępstwa ktoś musiał dokonać przed zgłoszeniem sprawy na Policji.Zamieszczone przez rafikito bardzo dobrze, że nikt nie zgłosił, bo nie będziesz musiał się nikomu z niczego tłumaczyć
k
Komentarz
-
-
tak, ale jeśli teraz będzie zgłoszona np. kradzież paliwa to już Cię sprawa nie dotyczy, bo zgłosiłeś kradzież tablic i masz podkładkę.Zamieszczone przez Agamek12nie jest powiedziane, że przestępstwa ktoś musiał dokonać przed zgłoszeniem sprawy na Policji.
Komentarz
-
-
na nic nie przykręcać... NITOWAĆZamieszczone przez piramidaAgamek12, nastepne tablice przykręć na spaxy :evil:
zawsze nituję tablice w każdym swoim aucie - gęsto... w plastykowym zderzaku bez problemu - jak w blasze to odpowiednio zabezpieczyć antykorozyjnie przed nitowaniem
złodzieje na razie nie chodzą z zakrętarkami akumulatorowymi :szeroki_usmiech
a nowy właściciel auta ? weźmie i sobie nity rozwierci na spokojnie przed wizytą w wydziale komunikacji...Diesel Service Śmietana
43-210 Kobiór
ul. Kobiórska 77 tel. (32) 218 86 16
uwaga
nie robimy pompowtryskiwaczy
Komentarz
-
-
jesteś naprawdę niezły gość szkoda ,że coraz mniej takich jak tyZamieszczone przez Agamek12H.j z resztą, jak flagi na tablicy już nie będzie
k
Mi ręce opadają jak w sklepie spotykam szczerbatych polaków i teksty w stylu " kulwa kulwa jak by Niemcy wyglali wojne to bym nie musiał tutaj lobić jedynie do taty mówił papa..."kulwa kulwa ... Ręce opadają
Komentarz
-
-
shok, wiem, ze moja postawa dla wielu jest dziwna, ale ja nawet w święta państwowe staram się wystawiać naszą flagę - co prawda wystawiam ją tak, że właściwie widzę ją tylko ja i moja rodzina (w ogródku za płotem), ale dobrze się z tym czuję.
Mam nawet podpisaną przez Prezydenta RP Konstytucję
Komentarz
-
-
Co prawda ukradli dwie, ale znany mi był kwiat polskiej młodzieży z katowickiego os. odrodzenia co robili takie rzeczy z nudów dla "funu". Wtedy nawet głupi blachowkręt pomoże.Zamieszczone przez mattyah4x4złodzieje na razie nie chodzą z zakrętarkami akumulatorowymi
Ja z braku nitownicy kiedyś zrobiłem z kanału na śruby z gładkim łbem i klika nakrętek do tego - na to nawet wkrętarka nie pomożeZamieszczone przez mattyah4x4na nic nie przykręcać... NITOWAĆ
Komentarz
-
Komentarz