Sony 55W805, 55W829, 55W905
Jaki telewizor ?
Zwiń
X
-
Panasonic AS640 ma genialny stosunek ceny do wielkości (jakości). Przede wszystkim matryca VA z natywnym odświeżaniem 120Hz. Bardzo łatwa konfiguracja, dobry poziom czerni, kontrastu. Podświetlenie direct led, dzięki czemu jest bardzo równomierne. Bezpośredni konkurent dla Sony W8xxB. Panasonic jedynie ustępuje nieco pod konsolą.
Komentarz
-
-
Dzieki Panowie własnie nad tym Panasonic-iem sie zastanawialem
A co sadzicie o 4K w telewizorach z nizszej polki cenowej? np LG.
Warto pchać się już w 4k?? Tak sobie myśle że zanim nasza TV zacznie nadawać w 4K to mój telewizor bedzie już przestarzały podobnie jak mój obecny SHARP jak go kupowałem w 2009 gdzie startowało DVBT, były problemy, musiałem aktualizować softy a teraz brak dobrego EPG i brak multimediów robi się już niewygodne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmA co sadzicie o 4K w telewizorach z nizszej polki cenowej? np LG.
Kupiłem LG 4K w promocji w MM, za 2500 PLN 49 cali. Ma wszystko Wi-Fi, 3 wejścia HDMI, cuda na kiju z których nie korzystam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez maxpaynemmA co sadzicie o 4K w telewizorach z nizszej polki cenowej? np LG.
Kupiłem LG 4K w promocji w MM, za 2500 PLN 49 cali. Ma wszystko Wi-Fi, 3 wejścia HDMI, cuda na kiju z których nie korzystam.
Poza tym stawiam zgrzewkę ulubionego trunku, temu kto odróżni materiał 4k od materiału FHD przy ~50" z odległości nawet 2m. Różnice są niezauważalne.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KlimaCzyli zmieniłeś bdb telewizor plazmowy na miernotę totalną. Przypuszczam, że kupiłeś model UB820, czyli UHD na 50Hz matrycy, z beznadziejnym kontrastem, bez wsparcia dla 4k przez HDMI czy USB oraz dla treści z sieci.
1. był to TV HD ready.
2. miał już swoje lata
3. Wpier@$%$lał sporo prądu.
Tak kupiłem model UB820, który wcale nie uważam za miernotę. Jak na moje potrzeby w zupełności wystarcza, biorąc 3 razy mniej prądu niż stara plazma. Nie każdy w końcu musi jeździć Rolsem, niektórym wystarczy Skoda. :lol:
Komentarz
-
Komentarz