Jestem za 3 opcją, ale dodałbym jeszcze przesuwne okienko.
Pozycjonowanie
Zwiń
X
-
Pozycjonowanie
Zajmuje się ktoś lub może polecić dobrą osobę/firmę do pozycjonowania strony, oczywiście w dobrych pieniążkach ?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
-
-
A masz gotową stronę ?
Bo z innego tematu wynika póki co że masz zamiar dopiero otworzyć działalność żeby dostać dostację czyli na 99 % nie masz jeszcze gotowej strony a chcesz ją pozycjonować. :|
Pozycjonowanie to grubszy temat i wszysko zależy co chcesz oferować / sprzedawać / pokazywać, najważniejszą sprawą jest określenie "słów kluczowych"po których masz być pozycjonowany.
Jestem na etapie pozycjonowania jednego z moich brandów i powiem Tobie że pomimo kilku ładnych lat w swojej branży ciężko mi jest określić o co potencjalny klient będzie pytał( np. sprzedajesz TYLKO młotki - sprawa prosta - słów kluczowych jest kilka, ale jak sprzedajesz młotki do np. dobijania listew wczasie produkcji/wkładania szyby do okien to sprawa się mocno komplikuje)
Komentarz
-
-
Strony jeszcze nie mam, ale przecież to nie przeszkadza w znalezieniu kogoś godnego polecenia w tej kwestii :wink:
Jestem na etapie researchu, że tak powiem, bo we wniosku do PUP trzeba określić na co i za ile się ich kasę przeznacza. Przed otrzymaniem dopłaty nie mogę ponieść żadnych kosztów i nic uruchomić.
Wiem, że pozycjonowanie to nie tak hop siup, ale część ew. zakresu działalności myślę, że dość prosta do wypozycjonowania (sprzedaż markiz), druga część czyli naklejki, reklama na witryny sklepów już gorzej.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mamaj12druga część czyli naklejki, reklama na witryny sklepów już gorzej.
Dodatkowo będziesz miał 300 zł ZUS i ze 30 koła dofinansowania , A to już jest nieuczciwa konkurencja :P
Komentarz
-
-
hubert78, heh, gdzie mi do twojego podwórka :wink:obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
Komentarz