Pozycjonowanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Skorpion24
    Classic
    • 2010
    • 37

Pozycjonowanie

Jestem za 3 opcją, ale dodałbym jeszcze przesuwne okienko.
  • mamaj12
    RS
    • 2009
    • 1956
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Pozycjonowanie

Zajmuje się ktoś lub może polecić dobrą osobę/firmę do pozycjonowania strony, oczywiście w dobrych pieniążkach ?
    obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
    wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD

Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl

Komentarz

• hubert78
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1576

A masz gotową stronę ?
      Bo z innego tematu wynika póki co że masz zamiar dopiero otworzyć działalność żeby dostać dostację czyli na 99 % nie masz jeszcze gotowej strony a chcesz ją pozycjonować. :|

Pozycjonowanie to grubszy temat i wszysko zależy co chcesz oferować / sprzedawać / pokazywać, najważniejszą sprawą jest określenie "słów kluczowych"po których masz być pozycjonowany.

Jestem na etapie pozycjonowania jednego z moich brandów i powiem Tobie że pomimo kilku ładnych lat w swojej branży ciężko mi jest określić o co potencjalny klient będzie pytał( np. sprzedajesz TYLKO młotki - sprawa prosta - słów kluczowych jest kilka, ale jak sprzedajesz młotki do np. dobijania listew wczasie produkcji/wkładania szyby do okien to sprawa się mocno komplikuje)

Komentarz

• mamaj12
        RS
        • 2009
        • 1956
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BKD 2.0 TDI 140 KM

Strony jeszcze nie mam, ale przecież to nie przeszkadza w znalezieniu kogoś godnego polecenia w tej kwestii :wink:
        Jestem na etapie researchu, że tak powiem, bo we wniosku do PUP trzeba określić na co i za ile się ich kasę przeznacza. Przed otrzymaniem dopłaty nie mogę ponieść żadnych kosztów i nic uruchomić.
        Wiem, że pozycjonowanie to nie tak hop siup, ale część ew. zakresu działalności myślę, że dość prosta do wypozycjonowania (sprzedaż markiz), druga część czyli naklejki, reklama na witryny sklepów już gorzej.

Komentarz

• hubert78
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1576

Zamieszczone przez mamaj12
          druga część czyli naklejki, reklama na witryny sklepów już gorzej.
          A no tutaj to nie pomogę z prstych przyczyn - WCHODZISZ chłopie na moje podwórko :diabelski_usmiech
          Dodatkowo będziesz miał 300 zł ZUS i ze 30 koła dofinansowania , A to już jest nieuczciwa konkurencja :P

Komentarz

• mamaj12
            RS
            • 2009
            • 1956
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

hubert78, heh, gdzie mi do twojego podwórka :wink:

Komentarz

• westwi78
              RS
              • 2008
              • 2940

Poza tym klasyczne pozycjonowanie odchodzi w niebyt

Teraz wszytko idzie w kierunku SEM

Komentarz

Pracuję...