Hasło "osad" wyszukane tylko w tematach, wyniki na obrazku poniżej
Jak se vyrábí ©koda Octavia
Zwiń
X
-
Jak se vyrábí ©koda Octavia
Jak produkują octavie II FL :-) ciekawe czy normalnie też się tak z autami pieszczą czy tylko na potrzeby filmiku. A tak na serio to zdziwiła mnie ilość ręcznej pracy (niemal jak w AMG) przy montażu auta. Kiedyś w odległym ustroju jako małe dziecko, jakimś dziwnym szczęściem miałem okazje zwiedzić produkcję poloneza w FSO - może to upływ czasu ale wydaje mi się, że generalnie produkcja, aż tak się nie zautomatyzowała - może teraz jest więcej komponentów gotowych, bo z wizyty w fso pamiętam wytłaczanie drzwi czy płyty podłogowej no i ten ryk pierwszy raz odpalanego silnika :-) Główną zaś atrakcją wycieczki miały być roboty produkujące poloneza - i tu spotkało mnie srogie rozczarowanie - spodziewałem się humanoidów pracujących przy taśmie produkcyjnej...
pozdrawiamsotdi
-
-
fajny i ciekawy filmikASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Gość
jaka reczna robota, przeciez to tak wyglada wystarczy ogladnac Discovery i programy w stylu "Mega fabryki" (i wcale nie luksusowych marek) lub "jak to jest zrobione" leb w leb wszedzie tak to wyglada. Kontrole lakieru przeprowadzaja zawsze ludzie, montaz deski drzwi itp robia ludzie do recznej pracy to wielu tu brakuje, ot zwykly proces produkcyjny.
Komentarz
-
Re: Jak se vyrábí ©koda Octavia
Zamieszczone przez sotdihttp://www.youtube.com/watch?v=qgOgFqYu3lM
Jak produkują octavie II FL :-) ciekawe czy normalnie też się tak z autami pieszczą czy tylko na potrzeby filmiku.
pozdrawiam
Pięknie wyglądało jak pracownik "wieszał się" na tylnej klapie Fabii kombi żeby się dobrze zamykała, albo skoki na drzwi bo nie dolegały ;-)
Niemniej poza tym wszystko wyglądało bardzo profi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pskoszPraca standartowa.
Ręczna to w rolls royce. Nawet deski recznie obszywają.
Tylko mogliby zatroszczyć się zabezpieczenie antykorozyjne większe
Mój były Superb 1.8T Classic z 2003 rok - do dziś ani plamki korozji.
Superb 1.9TDI z 2005, Platinum, niedługo kolejna naprawa gwarancyjna - wymiana progów, wymiana tylnej klapy, naprawa błotników przód i tył. Poprzednio robili wszystkie błotniki i naprawiali tylną klapę.
Oba auta bezwypadkowe i nie topione.
Komentarz
-
Komentarz