:twisted: Właśnie zadzwonił Pan Krzysio z ASO z informacją że już stoi już na placu moja nowa psipsia :yay: :tunning , zaraz jadę ją pooglądać a przy okazji może zrobię parę "nieoficjalnych" fotek . no nie powiem , ale ciśnienie mi trochę skoczyło :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech . no to do potem :szeroki_usmiech , szkoda tylko że meridomaniak w budzie , ale jeszcze sobie poogląda :wink:
:diabelski_usmiech , no to takie pierwsze nieoficjalne :diabelski_usmiech . ta ślicznotka :wink: w środku to moja ukochana Krysia. no oczywiście nie jeżdziłem , oj cośtam troszkę w tą i nazad pod salonem :lol: , pierwsze wrażenia tak na szybko to trochę tapicerka gówniana jak na eleganca , wydaje mi się że w moim ambiente była lepsza :| , za to kolor chyba będzie ok'. odbieram w środę :szeroki_usmiech , na spokojnie . mogłem przydusić na jutro ale niech spokojnie założą alarm itd mogę się za to pochwalić że dzięki mojemu urokowi osobistemu ( i pewnej bardzo pomocnej Pani 8) ) tablice miałem w ciągu 25 minut od złożenia dokumentów :diabelski_usmiech .kończę , następne relacje to już we środę pewnie lub czwartek , będę odbierał popołudniu że meridomaniak się załapał :wink: . i tak mnie pogania żeby na jutro wszystko załatwić :lol: . ufff... w sumie fakturę dostałem o 14.50 a o 16.00 miałem już blachy , całkiem niezłe przyśpieszenie przyznacie ale ciśnienie skoczyło dość wyrażnie . włąśnie otworzyłem buteleczkę whisky którą trzymałem na tą okazję , strzelę lufę i zabieram się za instrukcję obsługi.....
Mmmmm..nowe auto...pachnace salonem..marzenie..
Oj leszekmw, nie dasz zarobić myśleałem ,ze Ci podlokietnik ,albo kiere skorzaną sprzedam a Ty tuataj z Elegancem wyskakujesz
:diabelski_usmiech tym bardziej ze Wasyl jezdzi srebrnym
dobrze ze nie czarny bo choc wyglada fajnie to jednak trzeba do niego miec serce i troche kasy na rozne uszlachetniacze (miejmy nadzieje ze kiedys sie naucza czesi stoswoac lepsze lakiery)
zobaczylbys jak wyglada czarny lakier w Mercedesie
wiem jak wygladal w G i S z 2004 roku i o2 mojej wlasnej i zdecydowanie wolalbym ten z mercedesa
no ale nie o tym jest ten watek a o aucie Leszka i Meridomaniaka :diabelski_usmiech musza sie chlopaki od razu umowic na seans u Aligatora albo innego magika zeby im zrobil przeglad :diabelski_usmiech
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz