hej. witam wszystkich. pytanie tak jak wyżej w temacie - czy ktoś pracuje lub ma kogoś kto pracuje w biurze podróży?
otóż okazało się jednak że dostanę urlop od 16 do 31 sierpnia...
i chciałem gdzieś wyjechać odpocząć...i potrzebuję pomocy w ogarnięciu jakiejś oferty..
poniżej wrzucę kryteria....
-wczasy gdzieś w ciepłym miejscu - Turcja, Bułgaria, Chorwacja itp
- dla 2 osób
-najlepiej all inclusive
-przelot samolotem
-pobyt od 5 do 8dni
-hotele od 3 gwiazdek i więcej....
-wylot raczej z wawy
ktoś pomoże ?
albo może chce odsprzedać ? :lol:
niestety wiem że już jest trochę późno... w biurach podróży raczej są już bardziej odległe terminy....
Poszukaj tego hotelu przez grecos.pl lub wakacje pl.
Nie jest chyba za późno, bo my jechaliśmy 24 lipca, a 3 dni wcześniej żona robiła rezerwację.
Kefalonia i hotel jak najbardziej godne polecenia.
Wczasy z R.pl - Wspaniała lokalizacja hotelu, nad morzem, a jednocześnie w pobliżu promenady i centrum znanego kurortu jakim są Loutraki. Hotel zapewnia bardzo dobry serwis i promuje szczególnie pobyty rodzinne - możliwość 3 dostawek z bardzo dużymi zniżkami, nawet dla trojga dzieci.
Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
Jark7
było 119/296 jest 143/328 by Aligator
jakby kogos interesowalo..to bylem dzisiaj w biurze podrozy w wawie na belgradzkiej... fajne ofert nawet maja... ich stronka to oknonaswiat.pl byc moze u nich cos wybiore.... :wink:
Polecam to biuro. Kilka razy lecialem z nimi: do Grecji, Turcji. Mają zdjęcia robione przez pracowników biura wielu hoteli z oferty i dobrze potrafią dopasować ofertę do potrzeb.
niestety wiem że już jest trochę późno... w biurach podróży raczej są już bardziej odległe terminy....
Nie jest za późno. Powiedziałbym nawet, ze w sam raz. Spokojnie znajdziesz w biurach podroży fajne oferty last-minute na interesujący cię czaso-okres.
Jeśli chodzi o Chorwację, to wylot z biurem się nie opłaca. Lepiej jechać własnym autem.
Bułgaria i Turcja jak najbardziej taniej wyjdzie samolotem. Spokojnie znajdziesz teraz fajne oferty.
irekk, oba podane przez nas biura podróży mają podobne cenowo oferty... Big, na last minute z reguły widzę biedniejsze opcje wyżywienia hb itp... Turcja w sumie dosyc tanio wychodzi bo przy opcji od 3* z allinc trzeba wyłożyć ok 1700 zl /7dni ...
Komentarz