mrfazi, chyba najgorszy jest etap pakowanie i wysyłka chociaż to zależy od mobilizacji wpłacających
wczasy,biuro podróży
Zwiń
X
-
wczasy,biuro podróży
hej. witam wszystkich. pytanie tak jak wyżej w temacie - czy ktoś pracuje lub ma kogoś kto pracuje w biurze podróży?
otóż okazało się jednak że dostanę urlop od 16 do 31 sierpnia...
i chciałem gdzieś wyjechać odpocząć...i potrzebuję pomocy w ogarnięciu jakiejś oferty..
poniżej wrzucę kryteria....
-wczasy gdzieś w ciepłym miejscu - Turcja, Bułgaria, Chorwacja itp
- dla 2 osób
-najlepiej all inclusive
-przelot samolotem
-pobyt od 5 do 8dni
-hotele od 3 gwiazdek i więcej....
-wylot raczej z wawy
ktoś pomoże ?
albo może chce odsprzedać ? :lol:
niestety wiem że już jest trochę późno... w biurach podróży raczej są już bardziej odległe terminy....sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
-
-
http://planeta-podrozy.pl/wyszukiwarka ta opcja będzie lepsza z uwagi na agregację ofert kilkudziesięciu biur podróży.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vince123niestety wiem że już jest trochę późno... w biurach podróży raczej są już bardziej odległe terminy....
Jeśli chodzi o Chorwację, to wylot z biurem się nie opłaca. Lepiej jechać własnym autem.
Bułgaria i Turcja jak najbardziej taniej wyjdzie samolotem. Spokojnie znajdziesz teraz fajne oferty.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
irekk, oba podane przez nas biura podróży mają podobne cenowo oferty...
Big, na last minute z reguły widzę biedniejsze opcje wyżywienia hb itp... Turcja w sumie dosyc tanio wychodzi bo przy opcji od 3* z allinc trzeba wyłożyć ok 1700 zl /7dni ...sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vince123Big, na last minute z reguły widzę biedniejsze opcje wyżywienia hb itp...
Zamieszczone przez vince123cja w sumie dosyc tanio wychodzi bo przy opcji od 3* z allinc trzeba wyłożyć ok 1700 zl /7dni ...Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez vince123Big, na last minute z reguły widzę biedniejsze opcje wyżywienia hb itp...
My tam zanalezlismy lasta AllInc++ 21 a 24 mielismy wylot.
Komentarz
-
Komentarz