Zamieszczone przez bob_best
Internet bezprzewodowy
Zwiń
X
-
Na miesiąc to najlepiej internet pre-paid na kartę. Sieć musisz wybrać taką która w tym miejscu ma najlepszy zasięg. Tak czy siak musisz kupić modem. Najtaniej nowy (ok. 129zł) można kupić w Play (bez sim locka) i od razu dostaniesz 1 Gb transferu do wykorzystania. Modem jest bez żadnego abonamentu. Jaką kartę do internetu włożysz taka działa.Był: Nissan Almera, 2001 rok
VW Passat, 1999 rok
BMW 318 iT, 2000 rok
Jest: Skoda Octavia, 2009 rok
Komentarz
-
-
slawoj78, Jak masz jakiegoś smartfona kupujesz jakąś startówkę doładowujesz a telefon robisz jako router Ja tak robię doładowuje w orange np za 100 ważność konta konfiguruje na 1 rok i jak jestem na wyjeździe to starego HTC ustawiam jako router (jeśli mi brakuje z obecnego limitu w Play bo mam na razie tylko 1 giga)odpada wtedy kupno modemu :!:
Komentarz
-
-
mrfazi, nie męczą Cię teraz reklamami i telefonami jakieś powiązane z Aero spółki?
bo jak przeczytałem te wszystkie obowiązkowe gwiazdki, to ręce opadły i zwątpiłem w zamówienie tego aero - handlowanie informacjami i przekazywanie ich jakiemuś Cyfrowemu Polsatowi itp.....dość mam reklam już :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981mrfazi, nie męczą Cię teraz reklamami i telefonami jakieś powiązane z Aero spółki?
bo jak przeczytałem te wszystkie obowiązkowe gwiazdki, to ręce opadły i zwątpiłem w zamówienie tego aero - handlowanie informacjami i przekazywanie ich jakiemuś Cyfrowemu Polsatowi itp.....dość mam reklam już
Co do Aero2 to polecam Huawei E3131h-2, na tablicy używkę można kupić za 60zł - nówki z Play nie śmigają na Aero http://jdtech.pl/2014/06/nowa-wersja...-zgodnosc.html
Odblokowanie pod Aero to dosłownie 5min.
Jeśli mamy więcej kasy na modem po LTE to w Red Bull Mobile jest świetna promo 30zł za 200GB na miesiącSprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej111Jeśli mamy więcej kasy na modem po LTE to w Red Bull Mobile jest świetna promo 30zł za 200GB na miesiąc
Jak nadajnik Play mam po drugiej stronie ulicy, to raczej bedzie to korzystac tylko z tego nadajnika jako sieci macierzystej :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981Agamek12, od nich pewnie nie bezpośrednio...ale dane się dziś sprzedaje przecież innym firmom i wszyscy inni co wydzwaniają do Ciebie czy zawalają skrzynkę mailową, mogą mieć od nich odkupione Twoje dane, a Ty nawet nie masz świadomości, że to przez zakup karty u nich. :wink:
Komentarz
-
Komentarz