kolejny zwiastun filmu tvn turbo
Hotelu/pensjonatu w Sandomierzu na weekend szukam
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez kazik4x4A w ogole to do Sandomierza nie ma po co jechac na wiecej niz kilka godzin.
Promocja wręcz modelowa.
[ Dodano: Pon 15 Wrz, 14 10:03 ]
Zamieszczone przez kornatZamieszczone przez AdamBSerial "Ojciec Mateusz" swoje robi :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainCo to jest ojciec Mateusz?
Ja rozumiem, że pewnie nie oglądałeś żadnego odcinka - podobnie z resztą jak ja i większość na tym forum, ale tyle jest reklam, zwiastunów tego serialu w TVP że nie powinieneś walić w ch..ja i udawać że nie wiesz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4Zamieszczone przez hotrainCo to jest ojciec Mateusz?
Ja rozumiem, że pewnie nie oglądałeś żadnego odcinka - podobnie z resztą jak ja i większość na tym forum, ale tyle jest reklam, zwiastunów tego serialu w TVP że nie powinieneś walić w ch..ja i udawać że nie wiesz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez hotrainNie pamiętam kiedy miałem włączony jakiś kanał TVP ale jasne, że coś tam wiem, niemniej jednak podziwiam wiedzę innych w tym temacie :diabelski_usmiech
A tak chciał udać Greka ale mu się nie udało
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydJa np. uwielbiam ojca Mateusza oglądać .... I piszę serio ...
W UPC na żądanie są wszystkie odcinki i naparzamy z żonką jak mały pójdzie spać :wink: Zawsze to odstresowanie do klientów, którzy na własne życzenie komplikują sobie życie
Komentarz
-
Komentarz