kolejny zwiastun filmu tvn turbo
Hotelu/pensjonatu w Sandomierzu na weekend szukam
Zwiń
X
-
Robi, robi. Pierwsza seria była do tego stopnia udana, że od drugiej burmistrz Sandomierza partycypuje w kosztach produkcji z funduszu promocji miasta, a w którejś z kolejnych władze Kielc/Świętokrzyskiego sfinansowały produkcję dwóch lub trzech odcinków których akcja dzieje się w Kielcach i okolicach.Zamieszczone przez AdamBSerial "Ojciec Mateusz" swoje robi :szeroki_usmiechZamieszczone przez kazik4x4A w ogole to do Sandomierza nie ma po co jechac na wiecej niz kilka godzin.
Promocja wręcz modelowa.
[ Dodano: Pon 15 Wrz, 14 10:03 ]
Swoją drogą to cud, że ojcu Mateuszowi jeszcze roweru nie zajebali :shock:Zamieszczone przez kornatI dalej zachęca do zwiedzania jak tam taka przestępczość?Zamieszczone przez AdamBSerial "Ojciec Mateusz" swoje robi :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
To jest serial o takim koleżce co w czarnej sukience na rowerze jeździ.Zamieszczone przez hotrainCo to jest ojciec Mateusz?
Ja rozumiem, że pewnie nie oglądałeś żadnego odcinka - podobnie z resztą jak ja i większość na tym forum, ale tyle jest reklam, zwiastunów tego serialu w TVP że nie powinieneś walić w ch..ja i udawać że nie wiesz
Komentarz
-
-
Nie pamiętam kiedy miałem włączony jakiś kanał TVP ale jasne, że coś tam wiem, niemniej jednak podziwiam wiedzę innych w tym temacie :diabelski_usmiechZamieszczone przez kazik4x4To jest serial o takim koleżce co w czarnej sukience na rowerze jeździ.Zamieszczone przez hotrainCo to jest ojciec Mateusz?
Ja rozumiem, że pewnie nie oglądałeś żadnego odcinka - podobnie z resztą jak ja i większość na tym forum, ale tyle jest reklam, zwiastunów tego serialu w TVP że nie powinieneś walić w ch..ja i udawać że nie wiesz

Komentarz
-
-
Poza tym, hotrain nie jest człowiekiem który na forum publicum lubił się przyznawać, że czegoś nie wie, nie zna. I normalnie gdyby nie miał pojęcia, co to jest "Ojciec Mateusz" to użyłby google i nie zadawał głupich pytań.Zamieszczone przez AdamBAby mieć o czymś jakieś zdanie trzeba to coś poznać, choć trochęZamieszczone przez hotrainNie pamiętam kiedy miałem włączony jakiś kanał TVP ale jasne, że coś tam wiem, niemniej jednak podziwiam wiedzę innych w tym temacie :diabelski_usmiech
A tak chciał udać Greka ale mu się nie udało
Komentarz
-
-
Ja jakoś nigdy nie lubiłem oglądać seriali. Czasami jak do matki na obiad w niedzielę wpadam to zawsze na któryms kanale to leci więc stąd coś tam wiem na ten temat. W domu nie ma czasu na TV. Wracam z roboty ok. 15-16-tej, jakiś obiad, potem dzieciaki pochłaniają 99% czasu ( i całe szczęście, bo by się siedziało w garażu i modziło coś jak tu niektórzy), jak pójdą ok. 20.20-21.00 spać to już tylko człowiek patrzy jak tu dzień zakończyć. Psa się wypuści na podwórko, sprawdzi się czy światła na podwórku pozapalane/pogaszone, brama/furtka czy zamknięta, czasami z psami z podwórka pójdzie się gdzieś dalej, walnie po drodze 0,1l+cola, wróci do domu, prysznic i spać.Zamieszczone przez loydJa np. uwielbiam ojca Mateusza oglądać .... I piszę serio ...
W UPC na żądanie są wszystkie odcinki i naparzamy z żonką jak mały pójdzie spać :wink: Zawsze to odstresowanie do klientów, którzy na własne życzenie komplikują sobie życie
Komentarz
-
Komentarz