Mialem stan przedzawałowy.....
Co za mecz !!!!
Chlopaki sa SUPER !!! Powinni zarabiac 20x wiecej niz te lalusie co w pilke nozna w naszej reprezentacji próbują grac !!
pozdrawiam
Diagnostyka i tuning hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG www.tune-up.pl
zarąbiście...po 1 secie myślałem że polegniemy.....ale ekstra, gratulacje dla drużyny za piękną grę!!!
Ale Bronek - prezydent, dziękujący Solorzowi - prywaciarzowi, to trochę żenada. TVP we władaniu władzy rządzącej związanej z Bronkiem powinna od początku tak rozegrać temat transmisji całych mistrzostw, żeby ludzie mogli to oglądać za free....żal.pl polska kolesi, już nawet z tym się nie kryją tylko oficjalnie walą....
Już dawno takich emocji reprezentacja Polski nie dostarczyła. Pokazali klasę, po pierwszym secie za dobrze to nie wyglądało.
Polacy się cieszyli, niemcy też, a Brazylia...........
Nie wiem czy zauważyliście jak Rezende krzyczał,prawie zawału dostał do swoich siatkarzy, a pod koniec meczu jak by coś łyknął bo strasznie spokojnie do nich gadał :szeroki_usmiech
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
a pod koniec meczu jak by coś łyknął bo strasznie spokojnie do nich gadał
Bo furiat dostał żółtą karteczkę i dlatego się chłop uspokoił. Wiedział, że druga będzie czerwona, co będzie oznaczało punkt dla przeciwnika
Gratulacje dla chłopaków !!! Pokazali niesamowitą klasę. To jest własnie siatkówka !!!
No i Mazurek Dąbrowskiego śpiewany acapella przez kilkanascie tysiecy gardeł ... ciary po plecach przeszły.
POLSKA MISTRZEM ŚWIATA !!
Jeb*em jak w radiu gość relacjonujący mecz po zdobyciu ostatniego punktu przez naszych krzyknął "Jeeeeesssst, GOOOOOOOOOL(sic!)". Chyba coś jest na rzeczy, skoro Komorowski też wspominał o piłkarzach :lol:
≡a mi brakuje słów....
I set i zawał to mało powiedziane, ale potem jak sie zebrali. Trzeba podziwiać ich nerwy, że nie ulegli i wytrzymali. Taki wieczó będzie się dłuuuugo pamiętać.
Szkoda, że piłkarzyki tak nie potrafią.
Gratulacje !!!!
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.