Zamieszczone przez aksia89
Wzmacniacz GSM do domu
Zwiń
X
-
mam to samo z T-mobile'm
pomimo reklamacji i "rozwiązanych reklamacji"
podobno tylko jakiś wysokiej klasy/drogi sprzęt jest w stanie coś zadziałać?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolpodobno tylko jakiś wysokiej klasy/drogi sprzęt jest w stanie coś zadziałać?O ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
TAKIE COŚ testuję od zeszłego tygodnia w swojej firmie w biurze o powierzchni ~70m2 zbudowanego z podwójnych paneli warstwowych z blachy wypełnionej styropianem i wełną mineralną. Sygnał zbieram spoza biura a antena wewnętrzna jest w biurze.
Sygnał wewnątrz poprawił się z jednej kreski lub wcale do maksymalnego. O ile wcześniej rozmowę przerywało lub głos rozmówcy znikał o tyle teraz działa nawet HD Voice.
Sygnał poprawił się zarówno dla T-mobile jak i Orange.
Podejrzewam że wzmacniacz o mniejszej mocy za 150-200 PLZ też dałby radę aczkolwiek taki został kupiony na testy z myślą o pokryciu większego obszaru. Niestety konstrukcja pomieszczenia ograniczyła brutalnie jego zasięg stąd antena wylądowała wewnątrz.
Komentarz
-
-
Trudno się z tym nie zgodzić zwłaszcza że w firmie mamy takowe urządzenia jako pozostałość po poprzedniej umowie od Polkomtela jak i teraz od Orange aczkolwiek to są "siekiery" o dość sporej mocy rozsyłające sygnał na kilka wewnetrznych anten. Niestety w pewnych miejscach nawet to nie wystarcza.
Małe repeatery pokrywające swoim zasięgiem 300-500 metrów kwadratowych w cenie około 200PLZ są wg. mnie tak samo szkodliwe jak zrobienie sobie butli wina z wiśni na własny użytek na długie zimowe wieczory :diabelski_usmiech tudzież jak routery czy access pointy do domowej sieci WiFi...
Komentarz
-
-
Re: Wzmacniacz GSM do domu
Zamieszczone przez elpolaccoOd jakiegoś czasu zasięg z Orange bardzo pogorszył się w mojej okolicy. Przy zamkniętych oknach mam bardzo słaby zasięg. Wkurza mnie to po woli, bo nawet czasami sms-a nie mogę wysłać :/
Po poprzedniej modyfikacji miałem to samo... troche zdrowia to kosztowało, ale przynajmniej nie mam problemówIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez fanMiałem taki wzmacniacz kupiony na allegro firmy dignity i byłem zadowolony z zakupu. Fajnie wzmacnial sygnał, jak go wylaczalem to zasięg w telefonie zanikał.Moge polecic.
Komentarz
-
Komentarz