Lashlo - Małkowski prawdopodobnie wygra, bo pozostali kandydaci byli/są "żadną alternatywą". Kto z kandydatów byłby/jest lepszym wyborem, niż Małkowski ? Moi znajomi (z których zdecydowana większość głosowała właśnie na Małkowskiego) stwierdziła, że - spośród kandydujących na prezydenta miasta - nie było wyboru "Małkowski, albo....". Obecny prezydent - poza tym, że zrealizował przedsięwzięcia swojego poprzednika - nie zrobił nic swojego (pomijając - moim zdaniem - chory pomysł "tramwajowy", który stał się chyba jego "gwoździem do trumny"). Pozostali kandydaci to w większości "ufoludki", lub kandydaci wystawieni na siłę... Tyle OT
Wybory 2014 :-) tylko w temacie systemu informatycznego :-)
Zwiń
X
-
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
-
-
Eidos71, a jak w grudniu przybiją mu wyrok, to co będzie?
Co do tramwajowego pomysłu-zgoda, podobnie jak większość inwestycji robione przez przypadek przez Centka ;-)
Ale mój post był o braku dekomunizacji a nie, czy Czesiek Jerzy jest OK, czy nie. W kościele widać go co tydzień-nawrócił się ewidentnie chłopaczyna :-)
[ Dodano: Nie 23 Lis, 14 10:15 ]
I jeszcze coś. Ci sami ludzie, którzy go odwołali, teraz na niego głosują. To się nazywa schizofrenia polityczna
Komentarz
-
-
Tak sobie myślę o tych wyborach...a może taki był plan?
Zrobić losowanie nr list....gdyby PO dostało 1ke to zaraz by się wszyscy burzyli...wiec trafiło na PSL....wymyślili więc książeczkę, która niekumatych wprowadzi w błąd...potem, żeby ostatecznie zniechęcić Polaków do głosowania zatrudnia się "na tydzień" przed wyborami studentkę, której program będzie mega słaby i zawiedzie podczas wyborów...następnie trzeba podawać na przemian prawdziwe i fałszywe informacje, żeby ludzie zaczeli myśleć, że wybory zostały sfałszowane i tracić nadzieje na ewentualne zmiany...jakaś grupa ludzi wyjedzie z tego kraju, a na następnych wyborach frekwencja wyniesie 20%...
Wątpię w fałszowanie wyborów, raczej skłaniam się ku temu, że naród który głosował to lemingi i debile...wszyscy na około narzekają a potem głosują na te same stare mordy, które od 25 lat nic w tym kraju nie zrobiły...pewnie zaraz ktoś napisze, że jak to nie...drogi budują, miasta się rozbudowują itd....ano siła rzeczy idziemy niby do przodu bo po prostu UE trzyma jeszcze jakoś w ryzach tą bandę złodziei i to jest po prostu naturalne, że coś tam się u nas zmienia bo są to przemiany niejako wymuszone(tzw. kolorowanie rzeczywistości...bo druga strona medalu to np. brak polskiego przemysłu)...no a polecenie trzeba wykonywać bo może dostanie się jakąś dobrze płatną posadkę w Brukseli...marzę o tym aby we wszystkich polskich domach wybuchły telewizory...może choć na ułamek sekundy naród by się przebudził.....gwarantuje Wam, że rudy by wrócił do tej Somalii Europy i sam za darmo rozdawał nowe odbiorniki telewizyjne....Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Lashlo, widziałem go w tv na chwile w wiadomościach, nie chce go oceniać, nie znając jego polityki itp.,ale z tego co piszesz przeszłość "na bogato".
Pod kątem tej afery spojrzałem tylko na jego wygląd, sposób poruszania się itp. Zboczeńcy są w tym charakterystyczni (tacy realni). Ale niech udowadniają/szukają. Jeśli sąd oczywiście zrobi to co ma zrobić w tym kraju (w co wątpie i w to nie wierze). On mi na takiego wygląda, ale oczywiście trzeba to potwierdzić. lub zanegować. Cechy pewne przejawia wizualnie zewnętrznie. Ale sąd może przecież wszystko w naszym kraju podobno....odnośnie wyborów i odnośnie takich kolesi jak on. jak ma wtyczki to wyjdzie ze wszystkiego. Koniec offtopa na jego temat z mojej strony.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lashlosew1981, jaja to troszkę mało powiedziane...
Wszystkie post komunistyczne kraje miały lustrację poza nami.
Chyba w żadnym z nich nie było takiej sytuacji,że mieli premiera i prezydenta z poprzedniego systemu (kwach i miller)
A i społeczeństwo niestety daje się robić w bambuko, bo niestety jest niezbyt rozumne. Cała Polska elita poszła do piachu w Katyniu i po wojnie za stalina, to czego się w sumie spodziewać...
[ Dodano: Nie 23 Lis, 14 09:39 ]
Przykład z mojego miasta-Czesław Jerzy Małkowski- były aparatczyk z PZPR i cenzor... odwołany 5 lat temu za sexaferę (wyrok za miesiąc) i wchodzi do II tury z prawie 40% poparciem i raczej wygra. To są prawdziwe jaja
Zamieszczone przez LashloPanie, Panowie-zero o partiach, frekwencji,ew. koalicjach,bo za głowy się weźmiemy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LashloDziękuję Kolego bishop, za subtelną uwagę...ale w czoło się pukać nie będę...
Rzeczywiście się troszkę zagalopowałem. Jak kogoś uraziłem, to sorki.
Komentarz
-
Komentarz