I BGZ optima
Lichwa w bankach?
Zwiń
X
-
Porównywałem swego czasu kredyty w Polsce i w Norwegii i wychodziło mniej więcej to samo oprocentowanie...no ale to było ze dwa lata temu więc teraz może być inaczej...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Na razie po założeniu konta 360 założyłem w Millenium Konto Oszczędnościowe z oprocentowaniem środków 3% w skali roku przez 3 miesiące. Kolejne podejście do lokat w następnych tygodniach.
W każdym razie mam zamiar do końca roku wyprowadzić się z PKO BP, bo proponowane przez nich warunki prowadzenia lokat są po prostu dla mnie totalnie nie do przyjęcia, a trzymanie w tym banku jedynie ROR zupełnie bez sensu...
Komentarz
-
-
Agamek12, jeszcze miesiąc temu PKO nie było takie złe - z autopsji, ale lojalnie informowali o tym, że % spadną. - uczciwie!!! W tym samym czasie byłem w BGŻ, które na www ogłaszało się jako niezłe - ale były haczyki!!!! - to nie było uczciwe. O tym dopiero mówili jak byłeś twarz - w twarz z pracownikiem.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
W PKO BP jest fajne konto Junior. Założyłem dla syna. Jest bez opłat i częściowo wysokie oprocentowane"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Szczerze jest wolny rynek. Każdy wybiera co chce i za ile ichce. Kogoś wkurza Skoda jeździ Audi albo Fiatem czy każdą inną markę ... A co do banków to prawda jest taka że jak PKO ma 30% rynku i klientów którzy się godzą na takie a nie inne warunki to po co sobie robić pod górkę i zmiejszać opłąty skoro obecni klienci płacą za nie w takiej formie. Ci co mieli odejść już odeszli ...Póki się nie psuje nie ma co narzekać i szukać problemów :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszTo były czasy jak oprocentowanie lokat było powyżej 7% :idea:
W sumie mimo inflacji opłacało się trzymać pieniądze w banku.
Z resztą, studentowi się wszystko opłacało
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12PKO mnie "rozbawilo". Po roku trzymania 5k na lokacie dynamicznej przelali mi 70zl odsetekO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuZamieszczone przez Agamek12PKO mnie "rozbawilo". Po roku trzymania 5k na lokacie dynamicznej przelali mi 70zl odsetek
Komentarz
-
Komentarz