Zamieszczone przez SS
Tico po "tuningu" - złom na kółkach
Zwiń
X
-
Oględziny pojazdu wykazały: niedozwolone samowolne przeróbki nadwozia (ścięty dach i słupki boczne), łyse opony, pęknięty tylny stabilizator, nadmierną korozję nadwozia (były widoczne dziury w podwoziu), niesprawny hamulec ręczny, niesprawne oświetlenie, brak kierunkowskazów, brak tablicy rejestracyjnej przedniej, usterki zawieszenia, brak pasów bezpieczeństwa.
Trzeba miec fantaję
Komentarz
-
-
elpolacco, a co tu oceniać :diabelski_usmiech tico to już wyjeżdżając z fabryki było złomem, bo nigdzie poza naszym krajem nie dostało homologacji (a i u nas warunkową) ze względu na powalający wynik 0 (słownie: zero) gwiazdek w testach zderzeniowych :diabelski_usmiech szczerze to jestem zaskoczony, że po odcięciu dachu i słupków B i C to się nie poskładało jak pudełko kartonowe ze względu na "sztywność konstrukcji" :shock:
Komentarz
-
-
Pomijając fantazję przeróbki, dodatkowo patrząc na syf we wnętrzu i mnogość "dziwnych" rzeczy na podłodze i taki burdelos skrajny w czasie jazdy oraz "łyse" opony (to już nie łyse, a zajechane totalnie!) to bym oprócz tego kierowce na badania do psychiatry skierował, bo myślę, że poza poruszaniem się po drogach tym "bolidem" też zagraża ludziom :szeroki_usmiech na "ułańską fantazję" (czyt. nie równo pod sufitem) wskazuje już sama jazda tym czymś bez zabranego już wcześniej prawka...
Komentarz
-
-
sew1981, hahaha hihihi a koleś zrobił sobie jaja z bezpieczeństwa nie tylko swojego i swoich pasażerów, ale śmiem przypuszczać, że spotkanie pieszego z tym "czymś" również wyglądałoby nieciekawie, moim zdaniem za poruszanie się tego rodzaju "czymś" po drodze powinno podpadać pod paragraf stworzenia zagrożenia w ruchu lądowym, skoro modyfikacje w stylu - kostka na lusterko kończą się mandatem
Komentarz
-
-
rafiki, Jak byś wszedł w dorosłe życie w innych czasach to byś na temat Tico takich głupot nie pisał.Ja zaczynałem przygode z autami od malucha,i miliony obywateli też nimi śmigało.A czym był maluch :?: limuzyną :?: Twoje pokolenie wskoczyło do aut typu Golf,Octavia,Seat itd.i tu stawiasz jakieś swoje marne opinie.Jak bedziesz ciula....m kierowcą to i merca rozwalisz czego nikomu nie życzę.Poczytaj trochę historii motoryzacji w Polsce to się dowiesz czym ludzie się kiedyś bujali.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
aniol rację masz, co do historii motoryzacji w PL. Sam miałem dwa kaszlaki i sam od pierdziela zaczynałem.
Jednak rafiki ma rację co do samego tico jako wynalazku motoryzacji. Sam czytałem o tych testach i sam je czytając oraz opinie o samym tico byłem zdziwiony. Ale polskie realia wlasnie wpuściły taki gniot motoryzacyjny na nasze drogi.
Sprzedam konia kupię Tico ubezpieczym go w Amplico!
Co do szczecinianina... Głupich jak to mówią nie sieją..
Komentarz
-
Komentarz