A co tu złego w wyglądzie? Kto nie wie to pomyśli że tak musi być. Odnoszę wrażenie że wielu ludziom bardziej zależy na wyglądzie (bo to mój wspaniały samochód) niż na funkcjonalności. To że tam pod spodem wystaje kawałek "gąbki", to chyba ktoś nie zwrócił uwagi i zapomniał sprzątnąć przed zrobieniem fotki.
Buty robocze
Zwiń
X
-
Buty robocze
Pytanie takie jak w temacie kieruję do was. Na pewno wielu z was używa takich butków na co dzień lub jest pracodawcami zapewniającymi takie obuwie.
Pytanie jest proste.. jakiej firmy buty kupić, żeby były wygodne, bezpieczne a przy tym nie jakieś mega drogie bo wiadomym jest, że za dobre buty trzeba zapłacić.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
-
-
Chodziłem już w takich jak Beta za ok. 250pln, issa ok 200pln i jeszcze kilka innych tańszych ale to było jakieś nieporozumienie. Najbardziej przypadły do gustu bety, tylko mogły być trochę wyższe (półbuty). Generalnie chce waszej opinii w czym wam się najlepiej chodzi.. a wkładka to już swoją drogąVAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Komentarz
-
-
kazik4x4, zajęcia w większości montersko-elektryczne. Miałem ponoply ale mnie gniotły w kopyto.. rozmiar 45-46. Miałem issa - tu już dużo lepiej ale bez szału. Ostatnio miałem Bety za ok 250pln i to już mogę polecić. Póki co celuję w półbuty lub w niewysokie trzewiki. Wypatrzyłem sobie półbutki firmy engelbert strauss, następne w kolejce buty firmy demar a na końcu kegel błażusiak - wszystko to na podstawie opinii internetowych.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Komentarz
-
-
Ja mam takie. Cena zaporowa ale wkoncu stopy sa bardzo wazne. http://robotniczy.pl/obuwie-ochronne...marki-cat.html
Komentarz
-
-
jeśli ktoś szuka kamaszy do łachania, to ja mam i mogę polecić takie oto do chodzenia zimą:
Cormoran Astro Thermo 9177, znajdziesz w sklepach wędkarskich. nie ma szału, ale do roboty jak znalazł, jeśli nie chcesz chodzić w gumofilcach
grunt, że bardzo wygodne, robiłem w nich trasy +/- 25 km po piachach, śniegu itp. nie oddychają, ale kij z tym. bardzo gruba wełniana skarpeta i jedziesz
odpowiedniki i to o wiele tańsze można znaleźć czasem w Jula.Była 01 2.0 AQY + LPG, jest Focus Mk2 1,6 + LPG
Komentarz
-
-
Ja, koniec końców.. zamówiłem sobie Engelbert Strauss półbuty i parę naszych Demarów trzewiki - i to i to w podobnych pieniądzach bo ok. 300pln. Jeszcze nie używałem... ale wstępne próby wskazały mega zdziwienie jeżeli chodzi o demary! wygodne, lekkie (polimerowy podnosek) jak na duży rozmiar i wygodne! Engelberty też bardzo fajne i wygodne ale dużo cięższe bo stal.. pewnie wyższe modele są z polimerem.VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Komentarz
-
-
Ja używam Demar od kilku lat i jestem zadowolony, no może poza sznurówkami. Wymieniłem na lniki i po kłopocie. Dokładnie takie http://www.demar.com.pl/pokaz-produk...9-003b--7-003b
Dla mnie wystarczą, mają wszystko co potrzeba. Inna sprawa, że w nich max do 3h chodzę po budowie.Pisał Sebastian
Komentarz
-
Komentarz