Zamieszczone przez 2pac
Gdzie macie ubezpieczone samochody ??
Zwiń
X
-
adik_s, służby mundurowe w PZU mają zniżki.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
djczas, Nie wiem jak to jest. Poprzednie auto mialem ubezpieczone z ojcem razem. On byl wlascicielem, ja wspolnikiem . W pierwszym roku byla zwyzka +30% i mialem to na kwicie wpisane, potem ta zwyzka zniknela i nie wnikalem czemu. Na wszelki wypadek trzymalem ta pierwsza kartke na ktorej to bylo napisane. Teraz mam, a dokladnie jeszcze mam auto z bratem i w sumie po zwyzkach i znizkach wyszlo ze mam rabat -55% od ceny wysciowej. Lecz to sie chyba zmieni, bo ostatnio auto lekko sie skasowalo :twisted: a Skody nie oplaca sie z kilku względów przerejestrowywać.
Komentarz
-
-
Adrian, tez to wlasnie slyszalem, 20%, samopomoc chyba też... przy takiej sumie 20%to juz cos...
liczyłem auto z 95r i wychodzilo o 200zl mnniej :roll:
przyjdzie co do czego to i tak sie przejde albo podzwonie bo te internetowe to cholera wie jak liczą...
koja86, - niestety tak wyszlo, moj ojciec tyle placi za oc ac nw
Komentarz
-
-
adik_s, nnapisał koja86, - niestety tak wyszlo, moj ojciec tyle placi za oc ac nw[/quote]
To gnojowina zdzierstwo ja kożystam z pakitu dilerskiego i ubezpieczam całość w Allianz.
Ale jak ojciec ma zniżki to niech zrobi z ciebie współwłaściciela wtedy nabierasz jego zniżki :wink:Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
ostatnio przyglądałem sie SupermarketowiUbezpieczeńSamochodowych z mbank'u i robiłem porównanie dla mojej Feli. OC+NW(10k) u innych wychodziło na jakieś 400zł (PZU, AXA) a w SUS 230zl :shock: i to tego można płacić nawet miesięczne raty.
Jest jedno "ale" właściciel auta musi mieć konto w mbank.
Ja chyba się skusze, bo jeśli chodzi o OC to liczy się tylko niska cena, no z AC to już inna bajka...Max moc [KM/kW] 119.6/88.0
Max moment [Nm] 280 przy 1982 obr./min.
Komentarz
-
Komentarz