koja86, jak mocno zmruze oczy, to ona tez jest srebrna, co piles/paliles i czemu sie nie dzielisz
Drugie auto w rodzinie :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez JanuszSzPodobno parka lepiej się chowa :lol:
Zamieszczone przez oksanaALE BIAŁA ?!
Zamieszczone przez MiKruSNa Pegasusach... 8)
Zamieszczone przez MiKruSPlasciory podlakierujesz i będzie miodzio. :twisted:
Zamieszczone przez Garretpytanie... jak długo będzie to seria :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodano dobra, ZROBIę TO :!: :szeroki_usmiech
Paweł - tylko jesli sie zdecydujesz, to zastanów sie nad dołem tylnego zderzaka.
Najlepiej byloby zalozyc zderzak od RS z tymi odcinającymi odblaskami. Bo jak poszłaby do lakierowania listwa i dół, to mogloby zrobic sie trochę za biało...
Wiec najbezpieczniej IMO lakierowac klamki (choć to wiecej roboty) i listwy.
A z dolem auta - ostroznie... przemyślałbym.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSWiec najbezpieczniej IMO lakierowac klamki (choć to wiecej roboty) i listwy.
A z dolem auta - ostroznie... przemyślałbym.
dla mnie ten tył wygląda na jakiś taki obwisły czy co...
no zastanowimy się sie jeszcze.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodadla mnie ten tył wygląda na jakiś taki obwisły czy co...
Samochód staje się "kompletny". Przynajmniej takie jest osobisto-prywatne moje własne zdanie.
A Pegasusy, ktore Ty masz dość szeroko chyba stoją, wiec tragedii by nie było, ale moze nie byc rewelacyjnie, a raczej IMHO prawie na pewno nie bedzie rewelacyjnie jesli pomaluje sie dół na biało.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSBo prawda jest taka, ze trzeba mieć 18ki, a najlepiej jednak jeszcze dystans i wtedy nic nie wisi i nic nie jest wklęsłe.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroMoge poruszyc kwestie dystansow :?: Bo zawsze sie zastanawialem, czy zawieszenie nie dostaje przez to w dupe :?: :| Jak to w koncu jest?
Co do wplywu na zawieszenie, to mnie średnio interesuje. Zamierzam wymieniac komplet raz na kilkadziesiąt tysiecy km, zeby czuć się jak w nowym aucie. Wiec czy to będzie się zuzzywalo szybciej o 10 czy 20 kkm nie ma dla mnie większego znaczenia.TDI 205PS
Komentarz
-
-
MiKruS, a znasz odp na pytanie, jakie elementy dostaja najmocniej w tylek :?:
Bo jestem ciekaw, jak to wyglada finansowo i w praktyce 8)Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz