szkoda, tak z ciekawości, jeśli oczywiście to nie tajemnica, ile kosztuje mniej więcej taka minciorka w dizelku kupiona za pośrednictwem Stasia?? :wink:
szkoda, HEHEH wielkie GRATULACJE, bezawaryjnej i szerokosci , tylko teraz bedziesz mial dylemat ktora na spota jechac , heh tez bym chcial miec takie dylematy :twisted: :twisted: :twisted: szkoda, jeszcze raz : niech dobrze wozi
Paweł - tylko jesli sie zdecydujesz, to zastanów sie nad dołem tylnego zderzaka.
Najlepiej byloby zalozyc zderzak od RS z tymi odcinającymi odblaskami. Bo jak poszłaby do lakierowania listwa i dół, to mogloby zrobic sie trochę za biało...
Wiec najbezpieczniej IMO lakierowac klamki (choć to wiecej roboty) i listwy.
A z dolem auta - ostroznie... przemyślałbym.
Wiec najbezpieczniej IMO lakierowac klamki (choć to wiecej roboty) i listwy.
A z dolem auta - ostroznie... przemyślałbym.
a widzisz, tez o tym myslałem, bo właśnie tyły waszych eresek, nawet z tym zderzakiem z kocimi oczkami to jest cos co mi się zupełnie nie podoba :!: ops:
dla mnie ten tył wygląda na jakiś taki obwisły czy co...
no zastanowimy się sie jeszcze.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
dla mnie ten tył wygląda na jakiś taki obwisły czy co...
Bo prawda jest taka, ze trzeba mieć 18ki, a najlepiej jednak jeszcze dystans i wtedy nic nie wisi i nic nie jest wklęsłe.
Samochód staje się "kompletny". Przynajmniej takie jest osobisto-prywatne moje własne zdanie.
A Pegasusy, ktore Ty masz dość szeroko chyba stoją, wiec tragedii by nie było, ale moze nie byc rewelacyjnie, a raczej IMHO prawie na pewno nie bedzie rewelacyjnie jesli pomaluje sie dół na biało.
Moge poruszyc kwestie dystansow :?: Bo zawsze sie zastanawialem, czy zawieszenie nie dostaje przez to w dupe :?: :| Jak to w koncu jest?
Nie wiem - w codziennym prowadzeniu nie zauwazam zadnych roznic.
Co do wplywu na zawieszenie, to mnie średnio interesuje. Zamierzam wymieniac komplet raz na kilkadziesiąt tysiecy km, zeby czuć się jak w nowym aucie. Wiec czy to będzie się zuzzywalo szybciej o 10 czy 20 kkm nie ma dla mnie większego znaczenia.
Komentarz