żeby takie rzeczy zobaczyć to nie trzeba do Rosji jechać wystarczy niektórymi uliczkami w wawie się przejechać, ja mam szanse na czołówkę średnio raz w tygodniu na dorodnej :szeroki_usmiech
Na dyskotece w Niemczech bawił się Rosjanin, z napisem na koszulce:
"TURCY MAJĄ TRZY PROBLEMY".
Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop:
- Ty, a w dziób chcesz?
- To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu.
Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka.
- No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie.
- A to jest drugi z waszych problemów - powiedział Rosjanin. - Nie potraficie załatwiać spraw po męsku sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać wszystkich "swoich".
- Zaraz nam to odszczekasz! - wrzasnęli Turcy, wyciągając noże.
- I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin - zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami...
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło:
- No i kur .. gdzie?! Pytam was - gdzie jest ta pier .. na wiosna do ku .. wy nędzy? Co za poje .. ny kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków?! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kur .. a wszystko jest?! A odwilż, kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba napie .. la jakby ich tam w górze poje..ło! Niby ponoć wiosna już jest, kur .. a - łgarstwo i oszustwo na każdym kroku, kur..a...
A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz...
----------
i jeszcze taka sobie fajna reklama naszej 'konkurencji' podoba mi się muzyczka :-) http://www.youtube.com/watch?v=5lQI1LlTtrw [pewnie było, ale jakoś nie przypominam sobie].
98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada:
- Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy mieć syna...
Doktor myśli chwilę i mówi:
- Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię:
Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem?
- Nie - odpowiada staruszek.
- Niedźwiedź padł martwy jak kłoda.
- Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek - Ktoś inny musiał wystrzelić!
- I do tego punktu właśnie zmierzałem...
ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
Pewnego dnia zabrałem ze sobą mojego dziadka do sklepu w centrum miasta
aby kupić mu nowa parę butów. Zatrzymaliśmy się aby kupić sobie coś
szybkiego do przekąszenia. Kiedy podchodziłem do stolika gdzie siedział
dziadek, zauważyłem jak przygląda się on nastolatkowi z nastroszonymi
różnokolorowymi włosami.
Mój dziadek przyglądał mu się uważnie aż w końcu młody chłopak bardzo
wulgarnie odezwał się do dziadka:
- Co kurwa stary dziadu, nigdy w życiu nie zrobiłeś nic zwariowanego ?
Znając mojego dziadka szybko połknąłem kawałek pizzy który miałem w
ustach aby nie zakrztusić się podczas jego odpowiedzi. Nie zawiodłem się.
Bardzo spokojnie i bez zmrużenia oka odpowiedział :
- Tak.... raz się tak najebałem, że wyruchałem pawia, i właśnie się
zastanawiam czy nie jesteś przypadkiem moim synem......
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
polski łowca krokodyli aligator krokodyl łowca polak kajak wiosło. Maxior to zbiór najlepszych i najnowszych filmików w sieci dodawanych i ocenianych codziennie przez społeczność.
Mobil.Ford Bus:SUPER STAR 3900 +KPO 531+KLS 120 +Performer5000 Skoda Octavia:SUPER CHEETAH + KPO 452 + PERFORMER 5000
[scroll:eeb0154ae9][/scroll:eeb0154ae9]
Mąż przywiózł zone do domu po poprodzie.....ale jakos go tak na szło na igraszki........ona do niego, ze musi troche poczekac.....a on dalej miał ochote....to ona mu dała 100 zł i powiedziała to idz sie "zabaw". Wyszedł przed blok i stoi....idzie samsiadka i pyta nad czym sie tak zastanawia....a on jej na to ze nie wie czy sie iść zabawic...bo go sumienie gryzie....a ona na to daj 100 i choc do mnie.....po godzinie mąz wraca do domu i mówi zonie gdzie 100 stracił......a zona do niego ale swinia ta samsiadka....bo jak ona była po porodzie to ja grats jej męza zabawiałam
Humor z zeszytów:
Faraonowi do piramidy wkładano różne dziwne rzeczy jak konie, koty i kobiety
O sile Herkulesa świadczy jego maczuga w Ojcowie
Niewolnicy rzymscy byli używani do najcięższych prac: niektórzy jako nauczyciele
Stosunek chłopa do ziemi był przywiązany. Obecnie nie ma już przywiązania do ziemi i chłop do południa może być nawet robotnikiem
Na wsi panowała ciemnota, a także wójt
Zimą kobiety nic nie robiły, tylko darły się i pierze
Trójkąt Pitagorasa to trójkąt kwadratowy
Koło jest to okrąg wraz ze wszystkimi wnętrznościami
Symetria stołu przechodzi między nogami
Jeżeli człowieka porazi prąd elektryczny, należy go wyciągnąć z kontaktu i zakopać do ziemi
Prawo Archimedesa: jeśli ciało zanurzone w cieczy nie wypłynie na powierzchnię w ciągu pół godziny, może być uważane za stracone
Wiatr jest to powietrze, które się spieszy
Rozróżniamy południki i północniki
Ziemia przez trzy lata obraca się przez 365 dni, a potem jest zmęczona i obraca się przez 366 dni i w ten sposób powstają lata przestępcze Nieskończoność jest pojęciem trudnym dla człowieka, a co dopiero dla ucznia
Człowiek planuje, Bóg decyduje ...
Jark7
było 119/296 jest 143/328 by Aligator
Dwie blondynki czytają gazetę i jedna mówi do drugiej:
- Wiesz, że w Ameryce co 3 minuty jest potrącana jedna kobieta?
- Biedaczka, ale się na nią uwzięli.
[ Dodano: Czw 11 Mar, 10 22:39 ]
Informatyk rozmawia ze swoimi przyjaciółmi po fachu:
- Wczoraj w nocnym klubie poznałem świetną blondynę.
- Och Ty szczęściarzu.
- Zaprosiłem ją do siebie, wypiliśmy trochę, zacząłem ją dotykać...
- I co? I co?
- No a ona mówi: Rozbierz mnie.
- Nie może być!
- Zdjąłem z niej spódniczkę, potem majteczki, położyłem na stole tuż obok laptopa...
- Nie pie***l! Kupiłeś laptopa? A procesor jaki?
Komentarz