Humor (2) i nie tylko...

Zwiń

To jest podklejony temat.

X
X
- 

Thundi, nie chodziło mi o to, że to coś dziwnego.
 To po prostu nie jest żaden bajer - standardowy immo.
 Miałem peugota i ten kalkulator to raczej drażni, szczególnie rano, kiedy człowiek jest niewyspany i spieszy się do pracy. A jeszcze jak klawisze są wyrobione i nie zawsze kod wskakuje... 3 błędne wstukania i 30 min czekania aż się odblokuje.
 Komentarz
- 
- 

... ma zadziwiać ....

Co jakiś czas przeglądam sobie bloga Korwina Mikke pomijając przekonania polityczne wysmarwał on (dzień po wypadku Prezydenta) taki artykuł na blogu wraz z linkiem do YT: pomijając przekonania polityczne wysmarwał on (dzień po wypadku Prezydenta) taki artykuł na blogu wraz z linkiem do YT:

Podpisuję się pod jego krytyką, choć sam wcześniej nie kryłem się ze swoimi poglądami. Tłumaczenie cytatu z łaciny: "O zmarłych albo dobrze, albo wcale" [musiałem sprawdzić, bo sam tego nie znałem"tu możecie Państwo zobaczyć (akurat w audycji słynnego p.Rusha Limbaugh):

jak p.Wiluś Clinton, jako prezydent USA, idzie opowiadając dowcipy na pogrzebie Sekretarza Obrony, śp.Ronalda Browna, który zginął nad Jugosławią - a na widok kamery sięga po chusteczkę i zaczyna "ocierać łzy"...
 Podaję to - bo szlag mnie trafia, gdy widzę mordki tych samych ludzi, którzy jeszcze dwa dni wcześniej opluwali (słusznie lub nie) śp.Lecha Kaczyńskiego - a dziś potrafią nawet udawać, że płaczą.
 Nawet mężczyźni świetnie to odgrywają.
 Ubeckie wyszkolenie. Tfu!
 Choć z drugiej strony... Skoro "de mortuis nil, nisi bene"...
 JKM (23:52)" ] ]

Zakazana reklama http://www.joemonster.org/filmy/2420...kazana_reklama

Pozdrawiam, http://www.joemonster.org/filmy/2420...kazana_reklama

Pozdrawiam,
 Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
 Komentarz
- 

Komentarz