Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Thundi, nie chodziło mi o to, że to coś dziwnego.
To po prostu nie jest żaden bajer - standardowy immo.
Miałem peugota i ten kalkulator to raczej drażni, szczególnie rano, kiedy człowiek jest niewyspany i spieszy się do pracy. A jeszcze jak klawisze są wyrobione i nie zawsze kod wskakuje... 3 błędne wstukania i 30 min czekania aż się odblokuje.
Komentarz
-
-
Polecam dobra zabawa - Dżin odgaduje osobę o której myślicie:
Akinator can read your mind and tell you what character you are thinking of, as if by magic. Think of a real or fictional character, answer few questions, and Akinator will try to guess who it is. Will you dare challenge the genie?
wersja tylko angielski!
U mnie w pracy ekipa wymyśliła Kermita i tez zgadł !
Komentarz
-
-
... ma zadziwiać ....
Co jakiś czas przeglądam sobie bloga Korwina Mikkepomijając przekonania polityczne wysmarwał on (dzień po wypadku Prezydenta) taki artykuł na blogu wraz z linkiem do YT:
"tu możecie Państwo zobaczyć (akurat w audycji słynnego p.Rusha Limbaugh):
jak p.Wiluś Clinton, jako prezydent USA, idzie opowiadając dowcipy na pogrzebie Sekretarza Obrony, śp.Ronalda Browna, który zginął nad Jugosławią - a na widok kamery sięga po chusteczkę i zaczyna "ocierać łzy"...
Podaję to - bo szlag mnie trafia, gdy widzę mordki tych samych ludzi, którzy jeszcze dwa dni wcześniej opluwali (słusznie lub nie) śp.Lecha Kaczyńskiego - a dziś potrafią nawet udawać, że płaczą.
Nawet mężczyźni świetnie to odgrywają.
Ubeckie wyszkolenie. Tfu!
Choć z drugiej strony... Skoro "de mortuis nil, nisi bene"...
JKM (23:52)"]
Zakazana reklamahttp://www.joemonster.org/filmy/2420...kazana_reklama
Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
Komentarz