Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kropeck
    RS
    • 2009
    • 2319
    • Octavia II (1Z3)
    • BLF 1.6 FSI 115 KM

Eat da poo poo, czyli wykład ugandyjskiego pastora sił specjalnych przeciwko homoseksualizmowi :-) Ciekawy angielski - gdyby wszyscy tak wyraźnie mówili, byłoby światu łatwiej :P Poza tym bardzo sugestywna opowieść na temat badań, które przeprowadził, aby uzmysłowić innym co tak naprawdę się dzieje w homoseksualnej sypialni :-) Ciekawy gość Gdyby mi tak w podstawówce tak przekonująco przedstawiano fizykę bądź chemię....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=euXQbZDwV0w[/youtube]
    Pozdrawiam,
    Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• LUKI
      RS
      • 2005
      • 5776

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qc5tNeuYRG8[/youtube]
      kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• shok
        RS
        • 2009
        • 2070
        • Octavia I (1U2)
        • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

LUKI, to ma być śmieszne ,dziwne...? Nie załapałem

Komentarz

• LUKI
          RS
          • 2005
          • 5776

shok, nie trybisz chyba

dżoana krupa i gwiazdy tap madl z hasłem "jesteśmy w mediolanie"

z resztą nieistotne
          kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

Komentarz

• RALF
            Elegance
            • 2008
            • 974

Luki ...
            Make Me Proud

Komentarz

• ahmed799
              RS
              • 2009
              • 6910
              • Ford

Dwa odcinki reklamy piwa :szeroki_usmiech (obejrzyjcie po kolei)

филип
              Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• LUKI
                RS
                • 2005
                • 5776

Zamieszczone przez RALF
                Luki ...
                Make Me Proud

si si

Palina, jesteś pięknom dziewczynom

Komentarz

• ahmed799
                  RS
                  • 2009
                  • 6910
                  • Ford

Po ostrej balandze facet budzi sie rano, a w jego lozku obok lezy
                  stara, obrzydliwie brzydka i gruba kobieta. Rozchyla koldre na
                  przescieradle olbrzymia czerwona plama krwi. Zbiera mu sie na wymioty,
                  wchodzi do lazienki, patrzy w lustro, a z ust wystaje mu cienki sznurek.
                  Facet mowi, "blagam Boze, niech to bedzie herbata ekspresowa!

Rycerz jedzie wzdłuż rzeki. Nagle widzi jak rybak wyławia złotą rybkę.
                  Szybko zabija rybaka, a rybka do niego:
                  Wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia.
                  Rycerz: Cool... Chce być nieśmiertelny.
                  Rybka: Jesteś nieśmiertelny.
                  Chcę..., żeby moj koń był nieśmiertelny
                  Twój koń jest nieśmiertelny.
                  Chcę...,hmmmmmm.... chcę mieć genitalia jak mój koń!
                  Masz genitalia jak twój koń.
                  Rycerz wraca na swój dwór, a tam naprzeciw wybiega jego wierny giermek (z wiejskim akcentem):
                  lo Panie, Panie! gdzieżeś ty był!?! Jom żem siem ło ciebie tak zajebiście martwił
                  Rycerz: Nie gadaj mi tu głupot tylko weź topór i walnij mnie nim w głowę.
                  Nie panie, nie! Jom mógłbym ciem zajebiście zabić!
                  Walnij mnie, bo ja cię walnę!
                  Ok.
                  Giermek wziął zamach, uderzył...
                  looooooo, panie..... jak ty jesteś zajebiście nieśmiertelny
                  To nic. Walnij mojego konia!
                  lo panie! Twój koń też jest zajebiście nieśmiertelny
                  To nic. Patrz na to!
                  Rycerz otwiera klapkę w zbroi i pokazuje zawartość giermkowi.
                  Giermek: lOOOOOO PANIE Jaka zajebista cipa!

филип

Komentarz

• pawulon1971
                    Ambiente
                    • 2010
                    • 196

nauka jazdy http://www.hitypolskiegointernetu.pl...rz-kierownicy/
                    Paweł

Komentarz

• Luki80a
                      Rider
                      • 2010
                      • 341
                      • Octavia III combi (5E5)
                      • ALH 1.9 TDI VP 90 KM
                      • CJZA 1.2 TSI 105 KM

Była O1 AGR

Jest O1FL ALH

Komentarz

• Bartolomeo
                        Rider
                        • 2010
                        • 267

http://www.youtube.com/watch?v=3WJc4...eature=related i Zawisza Czarny

Usługi tokarskie, frezarskie
                        Zabezpieczenia na zbiorniki paliwa do samochodów ciężarowych.

Komentarz

• abstinent
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2007
                          • 4842
                          • Octavia II combi (1Z5)
                          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

[ Dodano: Czw 30 Gru, 10 23:30 ]
                          http://www.youtube.com/watch?v=LxvoG...eature=related

Komentarz

• bzyq_74
                            RS
                            • 2008
                            • 3467
                            • Volkswagen
                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                            • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Miał racje, bo niektórym trza puścić wiązankę, aby pobudzić ich do działania :lol:

Kiedyś Lisek podobnie zabłysnął :diabelski_usmiech
                            MARCIN
                            Mój szkodnik

Komentarz

• cysterniarz
                              RS
                              • 2008
                              • 1887
                              • Octavia II combi (1Z5)
                              • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

dziś w radio eska rock puścili kolejny hit z serii gdzie jest krzyż itp.

nie wiem czy to pasuje do działu humor bo imo to jest smutne

Komentarz

• phoneman
                                RS
                                • 2008
                                • 3376
                                • Octavia I (1U2)
                                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

cysterniarz, Katastrofa :evil:
                                .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• ahmed799
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 6910
                                  • Ford

To jest moc i szaleństwo

филип

Komentarz

• Mihau
                                    RS
                                    • 2009
                                    • 7461
                                    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• shok
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 2070
                                      • Octavia I (1U2)
                                      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

http://www.youtube.com/watch?v=jUJkf...layer_embedded octavia pedzi za piratem :lol:

[ Dodano: Sob 01 Sty, 11 18:08 ]
                                      http://www.youtube.com/watch?v=QGpDa...eature=related tak znikają pewnie i anteny CB :evil:

[ Dodano: Sob 01 Sty, 11 18:21 ]
                                      http://www.youtube.com/watch?v=UZx1Q...eature=channel koniec jest ciekawy warto przewinąc jak komus szkoda czasu

[ Dodano: Sob 01 Sty, 11 18:33 ]
                                      http://www.youtube.com/watch?v=yNNDpXkfReo podział obowiązków w rodzinie.Polecam

Komentarz

• ahmed799
                                        RS
                                        • 2009
                                        • 6910
                                        • Ford

Budzi się żona i mówi do męża:
                                        - Miałam piękny sen. Śniło mi się wiadro pełne penisów. Na górze takie duże i grube, głębiej trochę mniejsze ale też twarde i ładne, im głębiej tym gorsze, przy dnie były już same sflaczałe starych dziadków...
                                        - A gdzie był mój? - pyta mąż
                                        -Twój leżał na samym dnie.
                                        Wkurwiony mąż mówi:
                                        - Ja też cudowny sen...
                                        - Tak, a co Ci się śniło? - pyta zaciekawiona żona
                                        - Mi śniło się wiadro pełne cipek. Na górze były pochwy dziewic, jeszcze błoną, głębiej takie po jednym razie, niżej też ciasne ale już po przejściach, jeszcze niżej cipki takie po porodach, a na dole ogromne, rozruchane cipska...
                                        - A gdzie była moja? - pyta żona
                                        - W Twojej stało wiadro

Przyszedł facet do spowiedzi i mówi:
                                        - Wybacz mi Ojcze, bo zgrzeszyłem... strasznie przeklinałem, i to w niedziele.
                                        - No cóż. Odmów trzy razy "Zdrowaś Mario" i staraj się uważać na swój język.
                                        - Ale ojcze chciałbym wytłumaczyć okoliczności - otóż w niedziele zamiast do Kościoła wybrałem się z przyjaciółmi na partyjkę golfa. Już na pierwszym dołku nie wyszło mi uderzenie i posłałem piłeczkę miedzy drzewa...
                                        - I to Cie tak zdenerwowało, że zakląłeś?
                                        - Nie, ponieważ okazało się, ze piłeczka szczęśliwie upadla w miejsce,z którego można było oddać czysty strzał w kierunku dołka.
                                        Ale jak podchodziłem do miejsca, w którym leżała piłeczka, nagle przybiegła wiewiórka, porwała mi ja i uciekła na drzewo...
                                        - I wtedy właśnie zakląłeś?
                                        - Nie, ponieważ zaraz potem wiewiórkę chwycił orzeł i odleciał...
                                        - I to Cie tak zdenerwowało, że zacząłeś kląć?
                                        - Otóż nie, bo wiewiórka wypuściła piłeczkę, a ta spadła jakieś 10cm od dołka...
                                        - No kurwa nie mów że to spierdoliłeś?!

Rozmowa dwóch kumpli:
                                        - Kurwa ja to mam pecha, na biurku leżały 3 monety 10gr, 50gr i 1zł i oczywiści ta największa musiała mi wpaśc za biurko
                                        - Ty masz pecha, to co ja mam powiedziec! Na imprezie były 3 fajne dupy i 1 gruba obleśna baba zgadnij przy której się obudziłem!

Dwóch gejów uprawia seks.
                                        - Wiesz co ... Musiałem zrobić test na AIDS...
                                        - Co ?! I dopiero teraz mi o tym mówisz ?
                                        - Co Ty, żartowałem... Lubię, jak Ci się dupa kurczy.

филип

Komentarz

• shok
                                          RS
                                          • 2009
                                          • 2070
                                          • Octavia I (1U2)
                                          • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Nie wiem czy było ale patrzcie jak robi sie cos z sercem http://www.youtube.com/watch?v=Mb1Sz...layer_embedded
                                          zobaczyc warto wszystkie czesci.Koncowy wynik dla mnie

Komentarz

• eaglemirek
                                            RS
                                            • 2010
                                            • 14145
                                            • Octavia II combi (1Z5)
                                            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

... dawno, dawno temu, w chacie na brzegu Wisły, chłop się obudził, zwlókł się z wyra i poszedł do obory, by wydoić krowę.
                                            Patrzy, a tu krowa zdechła. Zmartwił się tym niebywale i pomyślał:
                                            - Ojej, jak ja teraz wyżywię rodzinę???
                                            Wziął sznur i poszedł się powiesić.
                                            Wstała kobiecina - jego żona. Zobaczyła zdechłą krowę i wiszącego męża.
                                            Załamało ją to i pomyślała:
                                            - Jak ja teraz bez chłopa i krowy mam wyżywić rodzinę???
                                            Wzięła sznur i powiesiła się koło męża.
                                            Wstał najstarszy spośród trzech synów i zobaczył co jest grane. Nie załamał się jednak tak, jak rodzice i postanowił jakoś wyżywić swych braci.
                                            Poszedł więc na ryby. Tam złapał SYRENKĘ. Ta mu oznajmiła:
                                            - Jeżeli przelecisz mnie 50 razy, to wszystko będzie tak jak dawniej, rodzice będą żyli, krowa również, a ty do końca życia nie będziesz musiał się o nic martwić.
                                            Młodzieniec postanowił stanąć na wysokości zadania i wziął się ostro do dzieła. Zrobił ją 25 razy ... i 30, ale zmęczony powiedział:
                                            - Już nie mogę.
                                            Wówczas syrenka pochłonęła go za sobą w czeluście...
                                            Wstał średni brat i zastał to co zastał - krowa zdechła, rodzice wiszą, starszego brata nie ma. I on postanowił pójść na ryby.
                                            Sytuacja się powtórzyła. Złowił syrenkę, a ta mu w te słowa:
                                            - Jeżeli przelecisz mnie 50 razy, to wszystko będzie tak jak dawniej, rodzice i twój starszy brat będą żyli, krowa również, a ty do końca życia nie będziesz musiał się o nic martwic.
                                            Młodzieniec postanowił stanąć na wysokości zadania i wziął się ostro do dzieła. A że był jurny to zrobił ja 25 razy ... i 30 i 35, ale zmęczony powiedział:
                                            - Już nie mogę.
                                            Wówczas syrenka pochłonęła go za sobą w czeluście...
                                            Wstał najmłodszy i widzi, że krowa nie żyje, rodzice wiszą, braci nie ma.
                                            I on poszedł na ryby. W końcu jeść trzeba...
                                            Złowił syrenkę a ta mu:
                                            - Jeżeli mnie... A ile ty właściwie masz lat???
                                            - 15 odpowiada.
                                            - Jeżeli przelecisz mnie, no ... 25 razy, to wszystko będzie tak jak dawniej, rodzice będą żyli i bracia, i krowa również, a ty do końca życia nie będziesz musiał się o nic martwic.
                                            Na co młodzieniec:
                                            - A mogę cię przelecieć 30 razy???
                                            - No możesz - odpowiedziała zaskoczona syrenka
                                            - A 40?????? - Spytał znowu
                                            - No możesz - odparła jeszcze bardziej zaskoczona syrenka
                                            - A 50 razy mógłbym cię przelecieć??? - Upewnił się znowu
                                            - Skoro tego chcesz, to jak najbardziej. Niech będzie 50!!! - Zgodziła się syrenka
                                            - Ale na pewno 50 razy mogę?? - Ciągle nie pewny wyrostek
                                            - Oczywiście - Odparła syrenka
                                            - A nie zdechniesz tak jak krowa???

[ Dodano: Nie 02 Sty, 11 02:53 ]

[ Dodano: Nie 02 Sty, 11 03:04 ]
                                            71 zalet kobiety to:
                                            69, sprzątanie i gotowanie.

"Pewnego dnia wybrałem się z przyjaciółkami do klubu na Wieczór Gorących Mężczyzn.
                                            Długo się wzbraniałem, bo to przecież babski wieczór i czułbym się nieswojo patrząc na półnagich gości. Ale w końcu po wielu namowach dałem się skusić. W samym klubie piliśmy drinki i chcąc nie chcąc oglądaliśmy tancerzy. Jedna z moich przyjaciółek, chcąc nam zaimponować, wyciągnęła z portfela banknot 50 zł. Tancerz podszedł do nas, a ona wtedy polizała ten banknot i przykleiła go do pośladka tancerza. Druga z przyjaciółek nie chcąc być gorsza, wyjęła z portfela banknot 100 zł. Kiedy tancerz podszedł do niej, polizała banknot i przykleiła go do drugiego pośladka. Chcąc przebić wszystkich, 3 koleżanka wyjęła z portfela 2 banknoty po 100 zł. Polizała je i przykleiła banknoty do pośladków tancerza.
                                            Uwaga przyjaciółek skupiła się na mnie. Co miałem zrobić? Coś jeszcze śmielszego? Wyjąłem swój portfel, pomyślałem przez chwile...
                                            W końcu wyjąłem swoja kartę bankomatową, przejechałem nią między pośladkami tancerza. Następnie zabrałem całe 350 złotych i poszedłem do domu..."

Wpada facet do zakładu fryzjerskiego i pyta:
                                            -Kiedy mógłby pan mnie ostrzyc?
                                            Fryzjer rozgląda się po zakładzie, liczy czekających klientów i mówi:
                                            - Najwcześniej za dwie godziny.
                                            Klient wychodzi. Na drugi dzień ponownie pojawia się ten sam facet.
                                            Zagląda do zakładu i pyta:
                                            - Kiedy najwcześniej mógłbym się ostrzyc?
                                            Fryzjer kalkuluje, przelicza czekających klientów i odpowiada:
                                            - Nie wcześniej niż za trzy godziny.
                                            Facet znika. Tydzień później sytuacja się powtarza.
                                            Zaniepokojony fryzjer prosi kolegę:

- Romek, idź za nim i zobacz, co to za jeden i gdzie poszedł?
                                            Po 10 minutach wraca Roman śmiejąc się do rozpuku.

Fryzjer pyta:
                                            - I co, gdzie poszedł?
                                            - Do twojej żony!

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• piotrek_os
                                              RS
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 8162
                                              • Octavia II (1Z3)
                                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zobaczcie panne przy barjerce....zima - 5 stopni a ta se chyba kiecke kupiła i chciala pokazac..... http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...rams=Itemnr=25
                                              Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• tom2212
                                                RS
                                                • 2008
                                                • 3892

gorąca dziewczyna :szeroki_usmiech

Komentarz

Pracuję...