Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lilo
    RS
    • 2006
    • 4317
    • Mercedes-Benz

Jagna, dobry kawał :haha: a o napalonym ośle nie wspomnę :lol:
    Daniel

Komentarz

• bws34
      Rider
      • 2011
      • 543

"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• abstinent
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4842
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

:haha:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8OgkDCAYY2k&feature=related[/youtube]

[ Dodano: Czw 08 Gru, 11 00:29 ]
        [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=01TFqd9ilQM&feature=related[/youtube]

Komentarz

• Zapata
          Rider
          • 2009
          • 351

Całe życie z wariatami!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=11kAHLhXzAQ&feature=player_embedded#![/youtube]

Komentarz

• andriu21tg
            L&K
            S_OCP Member
            • 2008
            • 1499

Zapata, hehe widzialem wszystkie te odcinki.. bbc robi dobra robote..

Komentarz

• bws34
              Rider
              • 2011
              • 543

Top Gear miażdży dupsko w każdym calu
              "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• Karql
                L&K
                • 2010
                • 1124

+ Powiązane w wykopie
                Było: 117,5KM / 238,9 Nm
                Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• zepter00
                  RS
                  • 2008
                  • 2304

Debile..... nie wpierdzielamy się na niskim profilu z szosowym bieżnikiem na plaże... Wyższy profil opon, bieżnik AT, powietrze upuszczamy do 1,5 - 1,2 i idzie jak czołg.
                  Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Eidos71
                    RS
                    • 2011
                    • 2050
                    • Octavia II (1Z3)
                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Idą Święta :szeroki_usmiech Ale prezentów nie będzie... :cry:

[img=http://c.wrzuta.pl/wm4938/c7311125001219fe4ee1cedd/whoops]
                    Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                    MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• abstinent
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2007
                      • 4842
                      • Octavia II combi (1Z5)
                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

z cyklu 400m i nie tylko....
                      [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aPPUYUCJ8_g[/youtube]

[ Dodano: Pią 09 Gru, 11 10:58 ]
                      http://kontakt24.tvn.pl/temat,nie-za...go,159227.html :shock: :shock: :shock:

Komentarz

• zepter00
                        RS
                        • 2008
                        • 2304

To z mikołajem ma z 4 lata a to z Oplem prawie 3 oba były kilkakrotnie na OCP.
                        Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• phoneman
                          RS
                          • 2008
                          • 3376
                          • Octavia I (1U2)
                          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Karql, Ale najlepszy ten drugi filmik gdzie goście pchają przyczepkę ze skuterem
                          .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• BADYL
                            RS
                            • 2011
                            • 2398
                            • Octavia II combi (1Z5)
                            • BKD 2.0 TDI 140 KM

Przychodzi do fotografa zebra z pingwinem zrobić sobie zdjęcie.
                            > Fotograf : -Kolorowe, czy czarno-białe?
                            > Pingwin: - A jebnąć ci?!!!>

> Wnuczek: Babciu widziałaś moje tabletki? były oznaczone LSD
                            > Babcia: Pierdolić tabletki, widziałeś kurwa smoka w kuchni?

Kobieta dzwoni rano do swojego szefa i mówi, że nie przyjdzie do pracy, bo> jest chora.> - A co pani jest? - pyta szef.> - Mam jaskrę analną.> - Że co!? Czym to się objawia??> - Po prostu nie widzę dziś możliwości przytoczenia swojej dupy do pracy...>

> Dentysta schyla się właśnie nad pacjentem i ma zamiar rozpocząć borowanie,
                            > gdy nagle zastyga w bezruchu i pyta nieufnie
                            :> - Czy mi się to tylko wydaje, czy też trzyma pan rękę na moich jądrach?
                            > Pacjent spokojnym głosem:> - To tylko taka mała asekuracja. Bo przecież nie chodzi o to,żebyśmy sobie> ból zadawali... Prawda, Panie Doktorze...?

Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę włóżku.
                            > Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła.
                            Podczas> przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do> łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony:>
                            Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie.> Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata.> Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu,nie opieraj> się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność.
                            Ten> facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas.Bądź silna,> kotku. Kocham cię.>
                            Na to jego żona:> - Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest> gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience.> Bądź silny, kochanie, też cię kocham!!!!> Blondynka u doktora:> -

Niech mi pan pomoże! Trzmiel mnie użądlił!> - Spokojnie, zaraz posmarujemy maścią...> - A jak go pan doktor złapie? Przecież on już poleciał!> - Nie! Posmaruję to miejsce, gdzie panią użądlił!> - Aaaa! To było w parku, przy fontannie, na ławce pod drzewem.> - Kretynko! Posmaruję tą część ciała, w którą cię uciął!> - To trzeba było od razu tak mówić! W palec mnie użądlił. Boże, jak to boli!> - Który to konkretnie?> - A skąd mam wiedzieć? Wszystkie trzmiele wyglądają podobnie...>

Jedzie Ziobro samochodem i potrącił 2 pieszych na przejściu.> Przychodzi do sędziego i pyta "Co z tym zrobimy"?> Sędzia sie zastanowił i odpowiada:> Myślę, że ten, który głową rozbił przednią szybę może dostać 5lat za> uszkodzenie cudzego mienia, a ten drugi, co odleciał w krzaki- 8 lat za> próbę ucieczki.>

Jedzie kierowca nową Beemką, a że auto dobre to jedzie 120...160... nagle z> za zakrętu wyłania się furmanka i rozpierdziuuuu, kierowca niewyrobił.
                            > Wysiada z auta, patrzy - konie zmasakrowane, no to je dobił,żeby się nie> męczyły. Podchodzi do bacy z strzelbą w dłoni i pyta:
                            > -Baco, jak z Wami?> Na to baca, przykrywając urwane obie nogi:
                            > -Nic a nic, nawet mnie kurwa nie drasnęło!

Poszedł facet do lasu. Tak łaził i łaził, ze w końcu zabladzil. Chodzi wiec> po lesie i krzyczy. W pewnym momencie cos go szturcha z tylu w ramie.
                            > Odwraca głowę, patrzy, a tu stoi wielki niedźwiedź, rozespany,wkurwiony,
                            > piana z pyska mu leci i mówi :> - Co tu robisz?
                            - Zgubiłem sie - odpowiada facet> - Ale czego się kurwa tak drzesz? - pyta znowu wsciekly niedzwiedz!
                            - Bo może ktoś usłyszy i mi pomoże. - mówi gość>
                            - No to kurwa ja usłyszałem. Pomogło ci?>
                            nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• Karql
                              L&K
                              • 2010
                              • 1124

abstinent, czy dobrze widzę, że to z polski ten samochód LLE to Łęczna, jeszcze w czeluściach internetu znalazłem taki wpis

LLE to rejestracje z Łęcznej - 25 km od Lublina. A filmik został nagrany w Lublinie na ulicy Jana Pawła II
                              To się chłopaczki nieźle zdziwili na obcym gruncie
                              Było: 117,5KM / 238,9 Nm
                              Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• abstinent
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2007
                                • 4842
                                • Octavia II combi (1Z5)
                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Karql, no dokładnie, nasi górą
                                ale co tam musi być pod maską :shock:

[ Dodano: Pią 09 Gru, 11 12:33 ]
                                przeprowadziłem małe śledztwo :diabelski_usmiech
                                dziwna ta szyba była, tzn za szybko się otwiera

Komentarz

• westwi78
                                  RS
                                  • 2008
                                  • 2940

Wyobraźcie sobie dwie Corvetty, stojące obok siebie na światłach, czekające na zapalenie się zielonego. To musi zakończyć się pojedynkiem. Kto wygra? Założymy się, że takiego finału nie przewidzieliście

za dużo mocy, za mało trakcji

Komentarz

• kiki
                                    Rider
                                    • 2010
                                    • 359

http://www.youtube.com/watch?v=8OgkD...&feature=share może było ale naprawdę fajne
                                    :lol:

Komentarz

• eaglemirek
                                      RS
                                      • 2010
                                      • 14145
                                      • Octavia II combi (1Z5)
                                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

kiki, ostatni raz strona wcześniej :evil:
                                      Tak się zastanawiam czy ktoś czyta co inni zamieszczają czy tylko zagląda tu aby zapodać swoje (od powtórek aż się roji )

CB Harry II ASC + Triflex

Pozdrawiam Mirek!!

Komentarz

• kiki
                                        Rider
                                        • 2010
                                        • 359

eaglemirek, już wiem jak to sie stało
                                        W robocie oglądałem ten filmik (własnie w tym topicu) i po powrocie do domu obejrzałem go znowu kilka razy i "podzieliłem" się nim z wami

Komentarz

• looker
                                          RS
                                          • 2008
                                          • 1886
                                          • Octavia II (1Z3)
                                          • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

No i wyjaśnijmy sobie - TO NIE CZOŁG tylko BWP-1
                                          OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                                          SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• phoneman
                                            RS
                                            • 2008
                                            • 3376
                                            • Octavia I (1U2)
                                            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Ale babki to nie pamiętam 18+ :roll:

W deseń czołgistów
                                            .

Komentarz

• dwaoka
                                              Elegance
                                              • 2010
                                              • 927

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bsK5C8m44JY[/youtube]
                                              bkc+dsg

Komentarz

• phoneman
                                                RS
                                                • 2008
                                                • 3376
                                                • Octavia I (1U2)
                                                • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LuSBCIV1zuQ[/youtube]
                                                .

Komentarz

• chrisk_89
                                                  Elegance
                                                  • 2010
                                                  • 834
                                                  • Octavia II (1Z3)
                                                  • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez BADYL
                                                  Przychodzi do
                                                  Badyl - "to jósz fszystko było"

Bida chopie
                                                  Szukam STAŁEGO zajęcia/pracy w rejonie Bochni/Tarnowa/Krakowa

Komentarz

Pracuję...