Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bartolini1978
    Elegance
    • 2006
    • 755

Poniedziałek
    Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy.
    Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku.

Wtorek.
    Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami.

Środa
    Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów.
    Wypuściliśmy, a co tam.

Czwartek
    Pasażerowie wrocili z zapasami wodki. Balanga do rana. Wypuściliśmy drugą połowę pasażerów i pilotów.

Piątek
    Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę znajomych. Impreza do rana.

Sobota
    Do samolotu wpadł specnaz. Z wódką. Balanga do poniedziałku.

Poniedziałek
    Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. Jest milicja, są desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze.

Wtorek
    Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. Specnaz się nie zgadza.
    Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką.

Środa
    Pertraktujemy. Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę.

Komentarz

• hankasz7
      L&K
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1097

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
      Piszę poprawnie po polsku.
      Parkujesz? Zdrapujesz!!!

Komentarz

• Andrev3
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 6116

bartolini1978, zajebiste... popłakaliśmy się wszyscy w pracy
        RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• mirus
          Ambiente
          • 2005
          • 213

Sprzdana - Octavia II 1.9 TDI Elegance
          Obecnie Ford Focus II 1.6 - najlepszy bo służbowy

Komentarz

• Skodio_
            Rider
            • 2008
            • 324

Ciekawy pomyłś

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

Skodio_, było i dla innych jak to sie jeszcze raz pojawi będzie ostrzeżenie

Komentarz

• Maicroft
                Moderator
                S_OCP MemberModeratorr
                • 2004
                • 25757
                • Audi

djczas, Stasiu, nie przesadzasz
                Spritmonitor.de

Komentarz

• djczas
                  RS
                  • 2005
                  • 9612

Maicroft, kurna chata ma dwa posty wyżej i daje to samo będzie z tym to samo co z parkowanie octavii to sie nazywa profilaktyka

Komentarz

• 2pac
                    L&K
                    S_OCP Member
                    • 2007
                    • 1476
                    • Octavia I (1U2)
                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

tylko ze tego polak nie wymyslil

bylo to juz pod wieloma adresami z roznymi imionami np: http://ihateyoujulia.com/

w necie juz od dwana kraza wszystkie zdjecia tej panienki

UWAGA!! nie masz 18 lat to nie klikasz !!

Kod:
                    http://zuo.li/public/zemsta-za-spam/

btw, tu nie chodzi o zadne fotki, tylko o test IQ, na ktory mozliwe ze kilkanascie osob sie nabrala i zaplacilo uwaga... 23zl za poznanie odpowiedzi...

i tylko o to w tej stronce chodzi...

[edit] poprawione
                    President Johnny II + President Florida/ ML-145
                    O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
                    OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport

Komentarz

• djczas
                      RS
                      • 2005
                      • 9612

2pac, ale ja nie o tobie pisze

Komentarz

• 2pac
                        L&K
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 1476
                        • Octavia I (1U2)
                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

ups, nie zauwazylem ze kliklo mi sie na Twoja xywke sorka

powyzszy post byl tylko w celach informacyjnych, moze ci co chca obejrzec zdjecia tej panienki (notabene ktora napewno wziela kase za publikacje zdjec) wreszcie nie beda rozsylac tych linkow po znajomych na gg/forach itp
                        President Johnny II + President Florida/ ML-145
                        O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
                        OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport

Komentarz

• adamsgda
                          Classic
                          • 2008
                          • 21

jedzonko w "macu" za free

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

http://pl.youtube.com/watch?v=GrJKQTVGyZI a tu z polskimi napisami :szeroki_usmiech

Komentarz

• Hunter
                            RS
                            S_OCP Member
                            • 2007
                            • 1655

Młode małżeństwo zaraz po ślubie wyruszyło w podróż poślubną.
                            Po powrocie ojciec młodego pyta:
                            - Synu opowiadaj jak tam było.
                            Syn odpowiada:
                            - Tato przerąbane. To już chyba koniec.
                            Ojciec zdziwiony:
                            Jak to koniec?! Co się stało?!
                            - No widzisz ojciec to było tak. Jak to młoda para w pierwszą noc
                            mieliśmy sex no i jak było już po wszystkim to ja tak z przyzwyczajenia
                            położyłem dwie stówy na stoliku.
                            - No to rzeczywiście synu jest przerąbane.
                            - Ale to jeszcze nie wszystko. Ona mi pięć dych wydała. :lol:

Zachodzi facet do przyjaciela i się żali:
                            - Nie wiem co robić! Karaluchy się rozpleniły, nie mam na nich sposobu!
                            - Też miałem ten problem. Ale kupiłem kolorowe kredki.
                            - A po co? Pomogło?
                            - Jasne! Widzisz? Siedzą w kącie i rysują. :diabelski_usmiech

Rosjanie rozpalili sobie ognisko w lesie i zaczęli pić wódkę.
                            W tym samym czasie w innej części lasu grupa Amerykanów wybrała się na
                            polowanie. W pewnym momencie na drodze Amerykanów staje ogromny niedźwiedź.
                            Amerykanie wpadają w panikę i zaczynają uciekać. Uciekają przez las, aż
                            wpadają do obozowiska Rosjan... Rozdeptują im ognisko, wylewają wódkę i
                            uciekają dalej. Zdenerwowani Rosjanie udają się w pogoń za Amerykanami,
                            doganiają ich i spuszczają porządne lanie.
                            W drodze powrotnej komentują: Ale ten w futerku to się niezłe napie*dalał.
                            ...nie ma to jak Octavia :drive:
                            >>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<

Komentarz

• Ziomal
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2005
                              • 5841
                              • Octavia I (1U2)
                              • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Hunter, wszystkie są świetne ! :szeroki_usmiech
                              Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• Nexus6
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2004
                                • 4847
                                • Volkswagen

Rzeczona sytuacja miała miejsce kilka lat temu w mazurskich stronach. "Majeranku" ci było dostatek. Pod jego magicznym wpływem kumple przesiedzieli cały dzień w JEDNOOSOBOWYM namiocie typu "igloo". We czterech... A czemuż to? A temuż, że byli święcie przekonani, że znajdują się w kapsule ratunkowej na Księżycu. I tak sobie cierpliwie czekali na ekspedycję ratunkową z kosmodromu Bajkonur, kiedy to nagle ktoś zaniepokojony ich kilkugodzinną nieobecnością postanowił zajrzeć do ichniego namiotu. Gdy tylko rozsunął suwak okolicą wstrząsnął paniczny wrzask czterech tęgich gardeł:
                                - DEKOMPRESJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• robbo
                                  Classic
                                  • 2008
                                  • 29

Świątynia Shaolin, Uczeń pyta Mistrza:
                                  - Mistrzu, jaka jest różnica między perłą a kobietą?
                                  - Różnica jest taka, że perłę można nawlec z dwóch stron, a kobietę z jednej tylko...
                                  Uczeń zmieszany:
                                  - Chciałbym zaprzeczyć mądrości jego wspaniałości Mistrza, ale słyszałem o kobietach, które można nawlec z obu stron.
                                  Na co mistrz odrzekł:
                                  - To nie kobiety, to PERŁY!
                                  ----------------------------------------------------
                                  Idzie dwóch policjantów na patrolu.Nagle jeden z nich dostał zeza rozbieżnego i zemdlał.Drugi spanikowany dzwoni do centrali:
                                  - pomóżcie , kolega na patrolu nagle dostał zeza rozbieżnego i zemdlał;
                                  Głos z centrali:
                                  - uderz go dłonią kilka razy w twarz,żeby doszedł do siebie i połóż mu jajko międz oczy,żeby zlikwidowac zeza.
                                  Po chwili dzoni do centrali:
                                  - uderzyłem go kilka razy w twarz i doszedł do siebie , a jajko dociągnąłem do brody i znowu zemdlał - co dalej?
                                  ----------------------------------------------------------------------------------------------
                                  Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem.
                                  - Proszę brać te czopki, bardzo szybko działają.

Przy następnej wizycie pacjent prosi:
                                  - A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam jeszcze
                                  palec w dupie...*
                                  -----------------------------------------------------------------------------------
                                  Przychodzi facet do domu publicznego, wybiera sobie dziewczynę na noc - bawią się do białego rana. Rano chce zapłacić za usługę burdel mamie, a ona mu na to:
                                  nie, nie trzeba, był pan świetny, ja jeszcze panu taki mały bonusik dam, proszę, to 100 zł dla pana...
                                  pochwalił się "szczęściarz" swojemu kumplowi, że nie dość, że skorzystał, to jeszcze mu za to zapłacili. Kumpel oczywiście poszedł pod wskazany adres. Rano idzie zapłacić do burdel mamy, a ona mu na to:
                                  nie, nie trzeba, był pan świetny, ja jeszcze panu taki mały bonusik dam, proszę, to 50 zł dla pana...
                                  Facet się oburzył i pyta:
                                  jak to? to mój kolega poprzedniej nocy był tutaj i dostał rano 100 zł, a ja tylko 50???
                                  a burdel mama:
                                  wie pan, wczoraj to szło przez satelitę, a dzisiaj tylko kablówka...
                                  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                  Jasio przybiega do mamy i mówi:
                                  - Mamo, mamo, widziałem jak tatuś robił coś z pokojówką.
                                  - Tak, a co takiego?
                                  - Najpierw ją całował, a potem dotykał. Potem poszli do gabinetu, rozebrał ją i wsadził...
                                  - Dobrze, synku, w niedzielę podczas kolacji opowiesz to, żeby wszyscy wiedzieli.
                                  Nadeszła niedziela, rodzina przy stole i mama daje znak Jasiowi, żeby zaczął mowić.
                                  - No więc tatuś całował i dotykał pokojówkę, później zabrał ją do gabinetu, rozebrał i wsadził..., wsadził... Mamo jak się nazywa to, co ssiesz szoferowi?
                                  ------------------------------------------------------------------------------
                                  Mąż obudził się w środku nocy i nagle poczuł wolę Bożą. Budzi więc żonę i próbuje się do niej dobierać.
                                  - Nic z tego - odpycha go małżonka. - Jutro idę do ginekologa, a wiesz, że nie lubię tego robić dzień przed wizytą.
                                  Po chwili mąż znowu budzi żonę:
                                  - Tylko mi nie mów, że do dentysty też jutro się wybierasz...
                                  --------------------------------------------------------------------------
                                  Facet zbiera grzyby w lesie, a tu zza krzaka wychodzi staruszka z dubeltówką i woła:
                                  - Czy pan, młody człowieku, nie chciał mnie może zgwałcić?
                                  - Ależ skąd! Co też babci do głowy przychodzi?
                                  - A tu trzeba będzie....
                                  ----------------------------------------------------------
                                  Siedzą sobie informatycy na swojej imprezie i jak to informatycy gadają o komputerach. Mija godzina, dwie, trzy aż w końcu jeden z nich wstaje i mówi:
                                  - Dajcie spokój ciągle tylko te komputery i komputery, rzygam już tymi cholernymi procesorami, kartami i płytami. Pogadajmy o czym innym np. o.......... dupach!
                                  Zapadła cisza, konsternacja mija minuta i odzywa się jeden gostek:
                                  - Moja karta graficzna jest do dupy
                                  ------------------------------------------------------------------------------
                                  Facet łapie stopa, zatrzymuje sie TIR z wieeelką naczepą, facet wsiada, jadą...
                                  Po kilkunastu kilometrach TIR zaczyna zwalniać, silnik wyje, kierowca redukuje biegi, a samochod traci siłę i zatrzymuje się. Kierowca wyjmuje z pod siedzenia bejsbola i wali dookoła w plandekę. Autostopowicz zrobił oczy jak 5 złoty, ale widzi ze kierowca wkurzony więc o nic nie pyta.
                                  Ruszają dalej. Po kilkunastu kilometrach sytuacja powtarza sie, ale tym razem autostopowicz nie wytrzymuje i pyta co jest grane. Kierowca na to:
                                  - Wiozę 30 ton kanarków, samochod ma ladownosc 15 ton, wiec nie ma ch..a, połowa musi latac!!
                                  ------------------------------------------------------------
                                  Ekstremalnie piękna babeczka rzuciła studia i postanowiła zostać bogata. Dość szybko znalazła sobie bogatego i napalonego siedemdziesięciopięcioletniego staruszka, planując zerżnąć go na śmierć zaraz podczas nocy poślubnej.
                                  Uroczystości ślubne i bankiet poszły doskonale, pomimo półwiecznej różnicy wieku. Podczas pierwszej nocy miesiąca miodowego rozebrała się i czekała rozkosznie w łóżku aż małżonek wyjdzie z łazienki.
                                  Kiedy się pojawił, nie miał na sobie nic za wyjątkiem kondona skrywającego 30 centymetrowej erekcję. Niósł ze sobą zatyczki do uszu a na nosie miał klamrę do bielizny.
                                  Przestraszona że coś jest nie tak, zapytała:
                                  - A to po co ci te gadżety?!
                                  Na to dziadek odpowiedział:
                                  - Są dwie rzeczy, których nie mogę znieść. Brzmienia kobiecego krzyku oraz smrodu palonej gumy.
                                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                  Przychodzi facet do banku. Podchodzi do okienka i mówi:
                                  - Chcę k*rwa założyć rachunek w tym p*erdolonym banku!
                                  Pracowniczka banku:
                                  - Słucham?!
                                  - Chcę k*rwa założyć rachunek w tym p*erdolonym banku! Głucha jesteś?!
                                  - Proszę Pana, proszę trochę grzeczniej! Bo zawołam kierownika!
                                  - Bardzo dobrze! Już! Wołaj tego k*tasa!
                                  Przychodzi kierownik:
                                  - W czym mogę panu pomóc?
                                  - Chce tylko k*urwa założyć je*ane konto w tym p*erdolonym banku, na 200 milionów złotych.
                                  A kierownik, spogladając na podwładną:
                                  - I TA STARA K*RWA PANU W TYM PRZESZKADZA?!

Komentarz

• Thundi
                                    L&K
                                    • 2005
                                    • 1157

Stuningowany Leon:
                                    Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

A największe ma ?? Logo klubu
                                    Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Widoczek jak z jakiejś gry wojennej (II wojna światowa):

Zdjęcie z 30km czyli Anglia z Francji

Naklejka na Fordzie Mondeo z Wielkiej Brytanii (zdjęcie robione w Francji)

Chwalimy cudze swego nie znając czyli brzeg Francji

Nauczcie się obsługiwać aparat czyli 1 widok 1 miejsce ale czy zdjęcia takie same ?? (Niemcy) (Aparat Canon PS A550)

Spotkanie z przyrodą czyli zwierzaczek w Polsce

ps. Plotki chodzące o Francuzach że rozmawiają tylko we własnym języku są kłamliwe spokonie można porozmawiać po Niemiecku czy Angielsku
                                    Zaś wielki + dla Niemiec wstęp do muzeum (obóz pracy/koncentracyjny) i podziemi: ... Nic (zwiedzanie samemu i częściowo z przewodnikiem)
                                    O ortografie dba FF.
                                    Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
                                    http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
                                    Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• SZYMON
                                      Ambiente
                                      • 2008
                                      • 114

Komentarz

• mdo1
                                        Rider
                                        S_OCP Member
                                        • 2007
                                        • 441

samo zycie

Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówkę?
                                        1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona
                                        14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki
                                        i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić
                                        7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki
                                        1 którzy przeniesie temat do działu "Oświetlenie"
                                        2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "Elektryka"
                                        7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat
                                        wymiany żarówki
                                        5 którzy pojadą tym co wytykali błędy
                                        3 którzy poprawią te błędy
                                        6 którzy będą się kłócić czy pisze się "żarówka"; czy "rzarówka" i 6
                                        którzy powiedzą im że są głupi
                                        2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się "lampa"
                                        15 wszechwiedzących, którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi
                                        się "żarówka"
                                        19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to
                                        przenieść do forum o żarówkach
                                        11 którzy obronią temat mówiąc, że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje
                                        36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza,
                                        gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe
                                        7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek
                                        4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe
                                        13 którzy zacytują kilkanaście postów, a pod cytatami pisząc: "Ja
                                        też" / "Zgadzam się"
                                        5 którzy napiszą że odchodzą z forum, bo nie mogą dłużej znieść
                                        kontrowersji wokół żarówek
                                        4 którzy napiszą że "TO JUŻ BYŁO!"
                                        13 którzy napiszą żeby "szukać" zanim napisze się kolejne pytania o żarówki
                                        1 który okazyjnie zapyta się: jak wymienić klakson?
                                        1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.

Komentarz

• sebasuperb
                                          L&K
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 1318

[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• Samiec
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2004
                                            • 4287
                                            • Octavia I (1U2)
                                            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                                            • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
                                            SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
                                            SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• sebasuperb
                                              L&K
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 1318

:diabelski_usmiech
                                              [scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• loru
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2007
                                                • 4286
                                                • Octavia II (1Z3)
                                                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/d...cielke,1187199 jednej strony widom na pewno był śmieszny ale z drugiej ręce opadają jak się można doprowadzić do takiego staniu.
                                                O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• S3 CHRIS
                                                  Elegance
                                                  • 2006
                                                  • 979
                                                  • Octavia I (1U2)
                                                  • AUQ 1.8 20VT 180 KM
                                                  • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

tokio drift

ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I

ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO

Komentarz

• Andrev3
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2006
                                                    • 6116

drift w cięższym wykonaniu
                                                    RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

Pracuję...