eaglemirek, rodaczek, już nie raz też chciałem cos podanego w poście obejrzeć - a tu
No to gościmy w jednym klubie ;-) A potem profil FB jęczy od powiadomień!!!! Bo dziecko ... "walnęło kupą w pampersa", albo "dziadek kopnął w kalendarz czubkiem kapelusza"!
Szukam STAŁEGO zajęcia/pracy w rejonie Bochni/Tarnowa/Krakowa
... to znaczy że oceniam moc na 600koni ale w sumie nie wiem ile ma :diabelski_usmiech
A najlepsze jest to jak w bemkę wjechał merol klasy C, bemka otrzepała się z kurzu z jedną niewidoczną ryską a merol odjechał na lawecie 8)
Jeszcze odnośnie firmy, która sprzedaje to auto i teoretycznie zajmuje się "tuningiem". Zobaczcie jakie rodzynki maja na swojej stronie: http://tuningchip.pl/ .
Normalnie, nic tylko brać, toż to przecież za bezcen dodaje kuniuf i nie trzeba na hamownie jechać ad:
Player.pl | Sprawdź najbardziej angażujący serwis VOD w Polsce. Programy i seriale TVN nawet tydzień przed premierą w TV, filmy na życzenie prosto z kina, wyselekcjonowane bajki dla dzieci. Kanały na żywo m.in: TVN24, MINIMINI+, ALEKINO+, NSPORT+, ELEVEN.
Swoją drogą to ciekawe wytłumaczenie, że zabezpieczenie odcinające dopływ paliwa może zadziałać od wjechania w dziurę. Mechanik wymyślający usterkę trochę przesadził bo podczas postoju ten wyłącznik raczej nie miał prawa zadziałać.
syn pyta ojca.
- tato jaka jest różnica pomiędzy cixxą a pixxą?
ojciec po namyśle
-chodź pokażę ci
poszli do sypialni gdzie śpi mama. ojciec powoli podnosi kołdrę i jeszcze delikatniej podnosi sukienkę nocną. pokazuje synowi krocze i mówi:
widzisz synu to jest cixxa.
- ale fajne tato, mogę dotknąć?
- absolutnie nie bo się ta pizxxa obudzi...
W poważnym wypadku samochodowym zderzyły się dwa samochody. Jednym jechał katolicki ksiądz, drugim rabin. Wysiadają z samochodów, nikomu nic się nie stało.
Ksiądz: To cud, że obaj przeżylismy!
Rabin: To znak od Boga, że mamy się pogodzić. To co? Zgoda?
Ksiądz: Zgoda!
Rabin wyciaga z kieszeni piersiówkę. Podaje księdzu. Ten wypija pół. Oddaje rabinowi, a ten chowa ją spowrotem do kieszeni.
Ksiądz: A Ty nie pijesz, bracie?
Rabin: Nie, wolę zaczekać na policję.
A co do gościa z wlepą co blokuje lewy pas - tu czasami mam mieszane uczucia. Zwyczajnie kolo sie wku...ł i trzyma lewy pas który zaraz schodzi w prawy. Kolo z prawego mu miejsce cały czas widzę robi przed sobą.
Od siebie powiem tylko tyle- żeby tak każdy umiał jeździć na suwaka i była kultura to byłaby..... kultura. Ale u nas osioł za osłem sie wpycha na przód, na żyletki, pod samą barierkę. Suwak to suwak - naprzemiennie sie wjeżdża a nie 3 cwaniaków sie wciska i jeszcze ma pretensje że mu miejsca nie robisz a ty stoisz. Mówicie co chcecie ale ja przyznaję sie, sam parę takich "blokad" pasa zrobiłem bo są pewne granice tego polskiego cwaniactwa i najzwyczajniejszego sku...syństwa. Z normalnymi mogę sobie postać i być kulturalny ale mieszanka cwaniactwa, chamstwa i aroganctwa BUDZI WE MNIE ZŁOooooooo :evil: i powoduje, że zdolny jestem (prawie) do wszystkiego :twisted:
PS Ostatnio jade sobie ku takiej zwężce wieczorkiem - spokój, mało aut (zaznaczam - nic sie nie zapycha- jedziemy) aż tu nagle już na zejściu na jeden pas leci jakiś osioł kadziakiem zielonym jakbym nie zwolnił osto z abs-ami albo by mnie zepchnął albo skasował w drzazgi znaki. Ale musiał być przede mną za wszelką cenę... No to na najbliższych krzyżówkach podjeżdzam z boku coby sobie ulżyć i pokazać mu "znak pokoju" a tu co ......dziewuszka za kółkiem nawet bura s..... nie przeprosiła...co za ludzie, szlag by ich trafił. Dlatego dla takich nie mam litości bez względu na płeć.
:zastrzelic
Młody mężczyzna idzie chodnikiem popijając piwo. Gdy zaczepiają go funkcjonariusze policji, zostawia butelkę i zaczyna uciekać. To nie nagranie z policyjnej interwencji, ale prowokacja, która stała się hitem internetu. Stoi za nią Sylwester Wardęga. Performer, który był już Spidermanem, zawodnikiem sumo, Supermanem, bałwanem, gorylem, a nawet Supertoaletą i nagrobkiem, wyjaśnia, że tym razem chciał przetestować sprawność polskiej policji. I nie wypada ona najlepiej - zazwyczaj stróże prawa nawet nie próbują go ścigać...
Komentarz