dominik9420 napisał/a:
Niemcy wiedzieli co robili jak ich do pieca zaganiali.
Ani mądre, ani smieszne.
kopiowanie bez cudzysłowie powoduje, że coś jest przypisane mi, a tekst w całości skopiowany (oprócz :diabelski_usmiech ) :wink:
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ? http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
Ile to jeszcze lat będziemy się z Żydami jak z jajkiem obchodzić???
W sumie dobre pytanie.
Ja im nic złego nie zrobiłem, do ich palenia namawiać nie będę ( to lekko przegięcie już nawet w niby żartach) ale nie widzę powodu żeby z nich się nie pośmiać...gdy to jest śmieszne.
Wiele jest ludzi , którzy w Żydach widzą całe zło tego świata i jak się to przeanalizuje (w niektórych publikacjach) to wielu może te przekonanie mieć poparte jakimiś argumentami (np Mayer Amschel Bauer alias Mayer Amschel Rothschild) i to co opisane jest w "Wojnie o Pieniądz". Jeśli to w dużej mierze jest prawda a wielu mądrych nad tym dysputuje i jakoś nikt tego nie kwestionuje oficjalnie jako historyję wyssaną z palca to śmiało można wysunąć tezę, ze główne zło całego obecnego świata (czyli skok na kasę, wojny, zadłużanie państw/ludzi - to co nas wszystkich dręczy na codzień i niszczy w konfliktach zbrojnych) jest przez Żydów. No nie wszystkich ale jednak przez Żydów.
Cena domeny: 3000 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 375 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Kiedyś w szkole śpiewaliśmy taką piosenkę "ukochany kraj,umiłowany kraj,ukochane góry i wioski".Tylko u nas może być taka sytuacja z tym asfaltem. :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Leży gość na plaży w Soczi. Opala się. Nagle widzi piękną blondynkę w kostiumie. Zrywa się i podchodzi do niej:
- Hej piękna! Zabawimy się? Dam sto baksów!
- Spadaj!
- Trzysta dam!
- Daj mi spokój!
- Pięćset!
- Idź w cholerę!
- TYSIĄC! TYSIĄC BAKSÓW! MOJE OSTATNIE SŁOWO!
- Człowieku! Odwal się!
- Kurcze. No nie rozumiem. Dziewczyno, co ci szkodzi? Parę minut i tyle kasy? Nie rozumiem...
- Słuchaj. Na urlopie jesteś, co nie?
- No tak.
- Pracujesz?
- No pracuję.
- Jako kto?
- Traktorzysta.
- No to sobie wyobraź. Jakbyś przyjechał na plażę w Soczi na urlop, a tu wkoło same traktory...
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Kłócić się nie zamierzam, ale zawias słaby - dobrze ustawione autko bez problemu i z kijowym kierowcą (jak ja na przykład) "zrobiłoby" ten zakręt na 130 zamiast na 70, co skróciłoby pościg o połowę i zmniejszyłoby ryzyko dalej. Tyle ode mnie
Podejrzewam kolego, że nigdy nie jechałeś tą drogą. Jakbyś widział ją "na żywo" zmieniłbyś zdanie. Zespół tych dwóch zakrętów został źle wyprofilowany - jest na zewnątrz. Efekt - w lecie na suchej nawierzchni nawet jadąc pod górę - (czyli przeciwnie jak w filmie) potrafi autem obrócić i nie jeden się o tym przekonał. Natomiast jadąc w dół jak na filmie jak Cię wyniesie i barierka nie zatrzyma to masz małą przepaść. Ktoś kto wie co jest za barierką odruchowo podświadomie zabiera nogę z gazu. Druga kwestia - piszesz, że "zawias za słaby" Miej na uwadze, że policja ma auta seryjne, bez żadnych udziwnień.
Komentarz