Ludożercy segregują złapanych białych:
- Zdrowy?
- Zdrowy.
- Na mięso! Następny.
- Zdrowy?
- Zdrowy.
- Na mięso! Następny.
- Zdrowy?
- Chory.
- Na co?
- Na cukrzycę.
- Na kompot :lol:
Leży Czerwony Kapturek z wilkiem w łóżku. Czerwony Kapturek, zapalając szluga:
- Zęby może u ciebie i duże...
Wychodzi dżdżownica z ziemi, patrzy, a tu obok druga. - Dzień dobry! - Co "dzień dobry"?! Własnej dupy nie poznajesz?
Anestezjolog do pacjenta leżącego na stole operacyjnym przed podaniem narkozy:
- Pan tę operację to ma prywatnie czy przez kasę chorych?
- Kasa chorych.
- Aaaa, kotki dwa, szarobure
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
W pokoju lekarskim w szpitalu bzyka się lekarz z pielęgniarką.
W pewnym momencie pielęgniarka pyta:
-Ty jesteś chirurgiem czy anestezjologiem?
- Chirurgiem
- To mnie rżniesz, czy usypiasz?
Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Jacomelli, kabli może i nie ma, ale to nie znaczy, że się nie mogło zepsuć
A kolo z filmu jak ma za dużo hajsu to by się podzielił, każdą ilość przyjmę
Ot sobie filmik nakręcili i tyle, kabli nie ma bo to miała być rozjebka sprzętu żeby śmiesznie było. A czy jest.... zależy co dla kogo :wink:
Podpytaj kogoś ze znajomków czy ma padnięte DVD, parę qrw w scenariuszu i nakręć sobie tak samo
Ot sobie filmik nakręcili i tyle, kabli nie ma bo to miała być rozjebka sprzętu żeby śmiesznie było. A czy jest.... zależy co dla kogo :wink:
Podpytaj kogoś ze znajomków czy ma padnięte DVD, parę qrw w scenariuszu i nakręć sobie tak samo
Oj do tego nie potrzeba scenariusza. czasem życie pisze taki scenariusz, że człowiek naturalnie dostaje piany
bishop, ładna rekompensata ja takich ludzi podziwiam za umiejętności może środek skrzyżowania, to nie najlepsze miejsce na takie występy, ale to inna historia :diabelski_usmiech
rozwaliło mnie to, że najpierw jest tekst "osoby w nim występujące są mi obce" a za moment "Davidzie jak jest? Grzejesz?" :lol:
bishop, ładna rekompensata ja takich ludzi podziwiam za umiejętności może środek skrzyżowania, to nie najlepsze miejsce na takie występy, ale to inna historia :diabelski_usmiech
rozwaliło mnie to, że najpierw jest tekst "osoby w nim występujące są mi obce" a za moment "Davidzie jak jest? Grzejesz?" :lol:
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Komentarz