Mihau, rzeczywiście. Aż mi się wierzyć nie chce, że nic nie ma dołożone z przodu pod zderzak, uderzenia nie przenoszą się w ogóle na blachy przednie.Albo to ten volvowski zderzak słynny rzeczywiście taki jest,. Silnik też o dziwo do końca jedzie i wszystkie podzespoły te kanciaki coś w sobie mają, koło mnie stoi większy brat 850 , 960 kombi z ostatnich lat produkcji, fajne to auto, kwadrat totalny, ale ma coś w sobie
Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień: http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Enriquez, sędziowie na spółę z komisjia lekarską, bo Justyna jest zdrowa. A tak właściwie, to czy astmatykom wolno uprawiać aż tak męczące sporty :?: wydaję mi się, że nie, więc co Bjoergen tam w ogóle robi?? (bo na pewno nie ładnie wygląda :P)
A ja ostatnio czytałem ,że obecnie sporty siłowe bez dopalaczy po prostu nie istnieją... Byłem w małym szoku ale patrząc na wyniki jakie w ostatnich 50 lat zostają osiągnięte to rzeczywiście coś w tym chyba jest.
że obecnie sporty siłowe bez dopalaczy po prostu nie istnieją.
podobnie jak wyczynowe kolarstwo.
Ktoś kiedyś powiedział: "Czy da się dzisiaj wygrać zawodowy wyścig kolarski bez stosowania dopingu? - Być może, ale ktoś musiał by spróbować."
Czepiacie się tej Bjoergen, kto nie pozwoli Kowalczykowej brania tego samego stuffu?
norwescy lekarze, ktorzy w duzej czesci maja zwiazek ze organizacja tworzaca "Tour de Ski"??
swoja droga, trzymam za ta Bjoergen kciuki, zeby wyzdrowiala ale kuzwa jak ma raka jąder, trypra czy po prostu astme to niech sie dziewucha nie wpierdala do sportu wyczynowego. Ludzie tu walcza ze swoimi naturalnymi slabosciami, a ta sie szprycuje czyms czego "jeszcze" nie uznano za srodek dopingujacy i probuje swiatu udowadniac, ze te srodki jej nie pomagaja...
Wokół tego testu było sporo kontrowersji - głównie ze względu na komorę silnika Volvo, w której brakowało silnika lub wstawiono jakąś atrapę, wg niektórych brakuje też wzmocnień.
Zresztą tego typu programy mają zachęcać do zakupów nowych samochodów a nie "20 letnich parchów" i IMHO zabiegiem czysto marketingowym było doprowadzenie do takich, a nie innych efektów.
pzdr
Komentarz