Humor (2) i nie tylko...

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bartolini1978
    Elegance
    • 2006
    • 755

thommeck, popłakałem sie :szeroki_usmiech

Komentarz

• pete2
      Drive
      • 2007
      • 82

ja też, i to w pracy

Komentarz

• Jacomelli
        Rider
        S_OCP Member
        • 2008
        • 501

Była: O1 2003 .19 TDI ASV
        Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• Geralt
          Rider
          S_OCP Member
          • 2007
          • 589

> Przychodzi kobieta do lekarza I skarży się na ból.
          > - Gdzie panią boli? - pyta się lekarz.
          > - Wszędzie - odpowiada kobieta.
          > - Jak to wszędzie, proszę być bardziej dokładnym.
          > Kobieta dotyka kolana palcem wskazującym:
          > - Tu mnie boli.
          > Następnie dotyka lewego policzka:
          > - O TU mnie boli.
          > Potem dotyka prawego sutka:
          > - O TU też mnie boli - mówi z grymasem bólu kobieta.
          > Lekarz popatrzył na kobietę ze współczuciem I pyta się:
          > - Czy Pani jest naturalną blondynką?
          > - Tak.
          > - Tak myślałem - kontynuuje lekarz - ma pani złamany palec.
          pozdrawiam
          Adam W.

Komentarz

• cybant
            Drive
            • 2008
            • 89

geralt powinno być
            jak tu dotknę to mnie boli

Komentarz

• mirus
              Ambiente
              • 2005
              • 213

Sprzdana - Octavia II 1.9 TDI Elegance
              Obecnie Ford Focus II 1.6 - najlepszy bo służbowy

Komentarz

• micnur
                Ambiente
                • 2008
                • 109

mirus, było :szeroki_usmiech "Wysłany: Dzisiaj 8:35"

Komentarz

• dees
                  Ambiente
                  • 2008
                  • 217

Jedzie gośc przez wieś i wpewnym momencie wpada mu pod koła kura. Gośc widzi w lusterku że nieżywa leży na drodze ,żal mu się jej zrobiło myśli wezmę ją do domu będzie rosół , cofa się rozgląda czy nikt nie widzi i pakuje kurę do bagażnika.Nagle zza płota wychodzi chłop.Tee kurwa do szpitala ją bierzesz.
                  pryncypal

Komentarz

• S3 CHRIS
                    Elegance
                    • 2006
                    • 979
                    • Octavia I (1U2)
                    • AUQ 1.8 20VT 180 KM
                    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
                    ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I

ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO

Komentarz

• Garret
                      L&K
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 1196
                      • Octavia II combi (1Z5)
                      • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Born in the PRL :szeroki_usmiech

W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

ehh.... zobaczcie te zdjęcia.. Relaks... Świat Młodych etc.. :wink:
                      Garret

-----------
                      Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)

Komentarz

• Geralt
                        Rider
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 589

Zaczęła się elementarna nauka Jasia. Ojciec posłał go do szkoły publicznej.
                        Po miesiącu nauczycielka wzywa ojca Jasia i mówi mu, że Jasiu jest
                        diabłem wcielonym wszyscy się go boją, dziewczynki nie mogą spać po
                        nocach po jego wybrykach i w związku z tym usuwa Jasia ze szkoły.
                        Ojciec więc zapisał Jasia do szkoły prywatnej. Po miesiącu
                        nauczycielka wzywa ojca i opowiada podobną historię jak poprzednia
                        nauczycielka Jasia - o znerwicowanych kolegach i koleżankach o
                        połamanych meblach w szkole itp.
                        Nauczycielka zasugerowała przeniesienie Jasia do innej szkoły.
                        Ojciec podumał, podumał i wymyślił żeby Jasia zapisać do szkoły
                        Jezuitów (że Bóg to ostatnia deska ratunku dla Jasia). Jak wymyślił
                        tak i zrobił. Po miesiącu wzywają jezuici ojca Jasia na wywiadówkę.
                        Ojciec przygotowany na najgorsze przychodzi i słyszy, że dawno takiego
                        porządnego ucznia jak Jasiu nie mieli. Pomaga kolegom, zawsze jest
                        przygotowany, uczy się pilnie itp.
                        Ojciec w szoku, że syn takiej przemiany doznał więc postanowił Jasia
                        zapytać co spowodowało, że nagle stał się zupełnie innym dzieckiem.
                        Jaś mu mówi:
                        - ojciec, bo tam jest tak: wchodzisz do szkoły a tam na korytarzu
                        człowiek na krzyżu, idziesz na stołówkę - wisi człowiek na krzyżu, u
                        dyrektora człowiek na krzyżu. Ojciec, tam się z ludźmi nie pier*olą.

[ Dodano: Sro 17 Gru, 08 11:58 ]
                        Wchodzi facet do baru, zamawia setkę, wypija ja i co jakiś czas powtarza cicho:
                        pewnych rzeczy nie da się wytłumaczyć...
                        Gdy już był ostro podpity i stale powtarzał że pewnych rzeczy nie da się wytłumaczyć, barman nie wytrzymał i pyta gościa:
                        -panie o co panu chodzi z tym tłumaczeniem?
                        Gość chwilę pomyślał i mówi:
                        -Widzisz pan. Poszedłem dzisiaj wydoić krowę. Gdy siedziałam sobie na stołeczku to ona mnie -bach! kopytem w łeb. No to ja wstałem , wziąłem sznur od snopowiązałki , odciągnąłem jej nogę na bok i przywiązałem tym sznurkiem do ściany. Panie jeszcze dobrze nie siadłem na tym stołeczku a ona mnie -bach! drugą nogą w łeb... no to co zrobić, znów wziąłem sznurek i przywiązałem jej drugą nogę do ściany , a ona mnie wtedy ogonem po mordzie. Wkurzyłem się a że nie było już sznurka, to ściągnąłem pasek od spodni, złapałem jej ogon i w tym momencie spadły mi spodnie.... Wtem wchodzi moja żona....-Panie ! pewnych rzeczy nie da się wytłumaczyć!

-------------------------------------------------------------

Nauczycielka poleciła dzieciom skonstruować pułapkę na myszy. Na drugi dzień sprawdza prace.
                        Podchodzi do Jasia. Jaś przyniósł deseczkę, w nią wbity gwóźdź i na tym gwoździu serek. Pani pyta jak to działa, no to on na to, że myszka podchodzi, je serek, aż nagle jej gardziołko nabija się na gwóźdź.
                        - Ale to makabryczne! Wymyśl coś innego - mówi do Jasia.

Na drugi dzień Jasio przynosi inną deseczkę i na niej w dwóch miejscach przymocowany serek, a miedzy tymi serkami żyletka.
                        - Jak to działa? - pyta nauczycielka.
                        - Myszka podchodzi i zaczyna się zastanawiać który serek zjeść, patrząc to raz na jeden serek, to dwa na drugi. No i tak długo zastanawia się, i kręci główką, aż szyjka przerżnie się na tej żyletce.
                        - Ale makabryczne! - krzywi się nauczycielka. - Wymyśl coś innego.

Na trzeci dzień przynosi Jasio swój wynalazek. Pani ogląda pułapkę i pyta:
                        - Jasiu, dlaczego twój projekt to tylko mała deseczka?
                        - To jest moja pułapka na myszy.
                        - Więc powiedz, jak działa.
                        - Myszka podchodzi do deseczki, chwyta ją w łapki, wali się nią po głowie i krzyczy: "Nie ma serka, nie ma serka!!!"

--------------------------------------------------------------------------

Politechnika. Egzamin z fizyki. Profesor, który wstał lewą nogą zaczyna pytać pierwszego delikwenta:
                        - Jedzie pan autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pan zrobi?
                        - Otworzę okno.
                        - Bardzo dobrze - mówi profesor - A teraz proszę wyliczyć jakie zmiany w aerodynamice autobusu zajdą po otwarciu okna?
                        - ?
                        - Dziękuję panu. Dwója. Następny proszę.
                        Wchodzi drugi student. Dostaje to samo pytanie, ten sam stopień i wychodzi.
                        Po godzinie wynik meczu profesor vs. studenci brzmi 9:0. Jako 10-ta wchodzi śliczna studentka. Profesor pyta:
                        - Jedzie pani autobusem i jest straszliwie gorąco. Co pani robi?
                        - Zdejmuję bluzkę. - odpowiada studentka.
                        - Pani mnie nie zrozumiała. Jest naprawdę bardzo gorąco.
                        - To jeszcze zdejmuję spódnicę.
                        - Ale żar jest nie do zniesienia - dalej utrudnia profesor.
                        - To zdejmuję stanik.
                        Profesor aż oniemiał z wrażenia a studentka mówi:
                        - Panie profesorze, mogę jeszcze zdjąć majtki, ale nawet jakby mnie mieli wy***hać wszyscy faceci w autobusie, to okna nie otworzę.

--------------------------------------------------------------------

Dwóch pedałów uprawia sex. Jeden mówi:

- Dzisiaj musiałem zrobić test na AIDS.
                        - Co? To Ty dopiero teraz mi to mówisz?
                        - Tylko żartowałem, lubię jak Ci się dupa kurczy.

-----------------------------------------------------------------------

Para zakochanych spaceruje po parku:
                        - Kochany, pocaluj mnie jak Romeo piekną Julie...
                        - To znaczy?
                        - Hmm... a moze przytul jak Abelard swą Heloize...
                        - Czyli jak?
                        - Jak, jak, jak,..., Srak kurwa! Czytales cos w ogole kiedys do chuja pana?
                        - Tak! Naszą Szkape. Pociągniesz?

--------------------------------------------------------------------

<V> zrobimy to na "urząd skarbowy"?
                        <M> A jak to jest na "urząd skarbowy"?
                        <V> ty masz związane ręce a ja dobieram ci się do dupy.
                        pozdrawiam
                        Adam W.

Komentarz

• Garret
                          L&K
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 1196
                          • Octavia II combi (1Z5)
                          • CDAA 1.8 TSI 160 KM

coś dla miłośników gier ;-)
                          Brutalna prawda o pecetowej wersji Grand Theft Auto IV.

" Sir.. patch jest w drodze.." umarłem :lol:
                          Garret

-----------
                          Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)

Komentarz

• krzysiek L.
                            Rider
                            S_OCP Member
                            • 2007
                            • 459

Komentarz

• sebasuperb
                              L&K
                              S_OCP Member
                              • 2006
                              • 1318

[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• Andrev3
                                RS
                                S_OCP Member
                                • 2006
                                • 6116

Zamieszczone przez sebasuperb
                                http://img371.imageshack.us/img371/290/ekipabk6.png
                                Grubo a ten w żółtej koszulce to jakiś Stefek Burczymucha :P
                                RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• Jacomelli
                                  Rider
                                  S_OCP Member
                                  • 2008
                                  • 501

-Tato pisze sie królowa lodu czy królowa loda?
                                  -Synku to zależy od tego, czy chcesz żeby to była postać negatywna czy pozytywna...
                                  Była: O1 2003 .19 TDI ASV
                                  Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• robak013
                                    Ambiente
                                    • 2008
                                    • 101

a tu do posłuchania:

http://pl.youtube.com/watch?v=ogL3-pChBJk

Komentarz

• piotrek_os
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2006
                                      • 8162
                                      • Octavia II (1Z3)
                                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

http://www.youtube.com/watch?v=GZFQt...eature=related akcja policji

[ Dodano: Czw 18 Gru, 08 23:40 ]
                                      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Andrev3
                                        RS
                                        S_OCP Member
                                        • 2006
                                        • 6116

Strażak wrócił z pracy do domu i mówi do małżonki:
                                        - Słuchaj, mamy wspaniały system u nas w remizie. Kiedy zadzwoni pierwszy dzwonek - ubieramy nasze kurtki. Kiedy zadzwoni dzwonek drugi - zjeżdżamy po rurze na dół. Dzwoni trzeci dzwonek i wszyscy już siedzimy w wozie. Od dzisiaj chcę, żeby w tym domu obowiązywała podobna zasada. Kiedy powiem do Ciebie "Dzwonek pierwszy" - masz się rozebrać. Kiedy powiem "dzwonek drugi" - masz wskoczyć do łóżka. Kiedy powiem - "dzwonek trzeci" - zaczynamy całonocne pieprzenie.
                                        Następnej nocy mąż wraca do domu i woła:
                                        - Dzwonek pierwszy.
                                        Żona rozebrała się do naga.
                                        - Dzwonek drugi - zawołał strażak i żona wskoczyła do łóżka.
                                        - Dzwonek trzeci - i zaczęli uprawiać seks.
                                        Po dwóch minutach żona woła:
                                        - Dzwonek czwarty!
                                        - Co to jest dzwonek czwarty? - pyta zdziwiony mąż.
                                        - Więcej węża - odpowiada żona - jesteś cholernie daleko od ognia.

Diabeł płynie łódką z Niemcem Ruskiem i Polakiem każdy z nich miał zabrać kilka rzeczy ze sobą
                                        kiedy płynęli diabeł powiedział ze jeżeli nie wyrzucą 2 rzeczy których maja najwięcej w ich kraju zatoną wiec Rusek wyrzuca ziemie i diamenty Niemiec wyrzuca złoto i srebro a diabeł
                                        pyta sie Polaka a ty co wyrzucisz? Polak bierze Niemca i Ruska za fraki i mówi tego to ja mam full w Polsce

- Nauczycielka prosi Jasia:
                                        - Jasiu wytrzyj tablicę.
                                        - Nie.
                                        - Jasiu wytrzyj!
                                        - No dobra. Ale gdzie jest szmatka?
                                        - Poszukaj gdzieś w szafce.
                                        - Przez ten czas nauczycielka pyta dzieci:
                                        - Kochane dzieci co napisalibyscie na moim grobie gdybym umarła?
                                        A Jasiu znalazł szmatę i mówi:
                                        - Tu leży ta szmata!

Górale opalają się na waleta na hali. Po jakimś czasie:
                                        - Hej baco, pieką Cię jajka?
                                        - A no pieką. Pójdziemy do Maryny ona co poradzi.
                                        Maryna jak ich zobaczyła kazała im wejść do bani i ukucnąć po same jajka w maślance. Nagle weszła sąsiadka. Widząc górali kucających w maślance tak mówi:
                                        - Jak się chłop spuszcza to jo widziałam, ale jak tankuje to nie.
                                        Pani nakazała dzieciom napisać wypracowanie, które miało by się kończyć zdaniem "matka jest tylko jedna."
                                        Na drugi dzień pani każe dzieciom przeczytać co napisały.
                                        - Małgosiu przeczytaj co napisałaś!
                                        - Mama jest kochana utula nas do snu wyprowadza nas na spacery kupuje nam rowery. Matka jest tylko jedna
                                        - Gosiu 5 siadaj!
                                        W końcu pani przepytała już całą klasę został tylko
                                        Jasiu.
                                        - Jasiu przeczytaj co napisałeś!
                                        - W domu balanga, wódka leje się litrami, goście rzygają na dywan. Kiedy wódka się skończyła matka do mnie: Jasia idź do kuchni i przynieś 2 wódki. Idę do kuchni otwieram lodówkę i drę się z kuchni
                                        - Matka jest tylko jedna!!

W klasie pierwszej, prowadzonej przez bardzo seksowną i młodziutką nauczycielkę, w ostatniej ławce, tuż za Jasiem, zasiadł jaśnie pan dyrektor szkoły.
                                        Postanowił przeprowadzić wizytację na lekcji "najświeższej" w szkole nauczycielki.
                                        Pani, bardzo przejęta, odwróciła do klasy swe apetyczne, opięte krótką spódniczką pośladki, pisząc na tablicy:
                                        - "Ala ma kota."
                                        Nawrót i pytanie do klasy:
                                        - co ja napisałam? Martwota i przerażenie... Jedynie Jaś wyrywa się jak szalony. No...., no..., Jasiu?
                                        Pani, z ogromnym wahaniem, dobrze już znając wyskoki tego łobuziaka, wezwała go do odpowiedzi.
                                        - Ale ma dupę! - mówi Jaś.
                                        - Pała! - wybuchła pani, czerwona na twarzy z oburzenia.
                                        Jasio też wściekły, siadając zwrócił się do tyłu, do dyrektora:
                                        - Jak nie umiesz czytać, to nie podpowiadaj.
                                        RENT COMPLEX

DACAR.team

Komentarz

• S3 CHRIS
                                          Elegance
                                          • 2006
                                          • 979
                                          • Octavia I (1U2)
                                          • AUQ 1.8 20VT 180 KM
                                          • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

wyznanie :

[ Dodano: Sob 20 Gru, 08 09:30 ]
                                          Do Francka przyszoł roz Antek pra, no i pado mu:
                                          - Francek wejrzyj tam ino przez okno, nie chcę ci som powiedzieć, ale zdaje sie, że twojego psa przejechało!
                                          Francek wyjrzoł, spojrzoł i pado:
                                          - Skąd! To przecież nie jest mój Azor.
                                          - No ale wejrzyj se dobrze - pado Antek - to jest na pewno twój pies. Mo taki som czorny ogon z tymi biołymi plamami.
                                          - Dyć ci padom, że to nie jest mój pies! - pado Francek i jeszcze roz wejrzoł a potem dodał:
                                          - Przecież mój pies nie jest taki plaskaty.
                                          ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I

ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO

Komentarz

• b707
                                            L&K
                                            S_OCP Member
                                            • 2006
                                            • 1272

Nic dziwnego ze Subaru zrezygnowało:P
                                            Adam

Komentarz

• sebasuperb
                                              L&K
                                              S_OCP Member
                                              • 2006
                                              • 1318

Ruskie batożą

[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• lonerr
                                                Rider
                                                • 2006
                                                • 402

Samuraj !! ... ha dysz :P

Co widzicie ? ja jakaś obrażona mine pfffff + 18 <lol>
                                                Siłacz
                                                Skoda Octavia II Elegance BKC 1.9 77kW 105KM/240Nm
                                                Skoda Octavia I Celebrate ASV 1.9 VP 81kW 110KM/235 Nm

Komentarz

• 2pac
                                                  L&K
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2007
                                                  • 1476
                                                  • Octavia I (1U2)
                                                  • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

mogl chociaz inne fotki porobic, ze niby to inna :P
                                                  President Johnny II + President Florida/ ML-145
                                                  O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
                                                  OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport

Komentarz

Pracuję...