"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
rafiki, oglądałem to na małym ekranie i szczerze to guzik widać :lol: ale na szczęscie jednego wyniuchałem i mogłem go beretta ściągnąć :diabelski_usmiech
Pierwszego i trzeciego wyniuchałem ale na 100% pewny nie byłem. 4tech pierwsze gymkany na mnie robiły wrażenie jazdą a na tej jazda najmniej przykuwa uwagę. Przegrywa z Dubajem :wink: IMO
2.0-16v Michał, Alonzo_, jaki z tego wniosek? Chu.owy kamuflaż miał ten snajper jak go było łatwo wyniuchać :lol: ale za drugie podejście to , bo patrzę w to miejsce gdzie on jest a i tak go nie widzę
2.0-16v Michał, Alonzo_, jaki z tego wniosek? Chu.owy kamuflaż miał ten snajper jak go było łatwo wyniuchać :lol: ale za drugie podejście to , bo patrzę w to miejsce gdzie on jest a i tak go nie widzę
Eksperci od siedmiu boleści !!!
W dziale "Kupuję Auto" potraficie rozpoznać wszystkie malowane i niespasowane elementy na zdjęciach w rozdzielczości 72 dpi , z dokładnością do kilku centymetrów, rodzaju lakieru i koloru oraz adresu "lakiernika" który to tak źle zrobił, a na HD nie potraficie znaleźć emerytowanego wędkarza po 2 piwach srającego w krzakach :wink:
Komentarz