[ Dodano: Sro 27 Kwi, 16 21:26 ]
zresztą ja też na zdjęciach wychodzę smiesznie zawsze rechoczę bo im się szykujesz nastawiasz i bóg wie co to wychodzi się śmiesnie
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
krissosmowie to tylko w przenośni,w rzeczywistości po co mi wystarcza te z lodówki........ :P
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 16 08:30 ] cbool10,kontak zarabisty chyba grochu się najadla ,nie wiem skąd ty bierzesz te dowcipy ale niektóre boki zrywać....... :szeroki_usmiech
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
krissos, ty się kolego, śmiej kiedyś nas zatrzymała policja podszedł do nas policjant mąz dmucha w balonik a ja pyatm ja też mogę a on oj pani niech już nie dmucha bo nie da pani rady ciut wypiłam i świrowałam ale kur....też ciacho było ale ja to zawsze musze coś w nieopowiednim momęcie walnąc głupiego :szeroki_usmiech
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.