Humor (2) i nie tylko...

Zwiń

To jest podklejony temat.

X
X
- 

Prawie jak nasze skodzianki  

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R0NeAlTQCWs[/youtube]"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
 ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
 Komentarz
- 
- 

mirek_p11, w tym przypadku to tylko detale :szeroki_usmiech

[ Dodano: Pią 06 Maj, 16 23:41 ]
 -------------------------------------------------------------------------

"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem." "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
 ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
 Komentarz
- 
- 

Wrócę jeszcze do tego wyprzedzania, bo przerabiałem taki motyw na sobie jakieś 5 lat temu. Ja wyprzedzałem 2 auta, z czego pierwszym był nieoznakowany policyjny. Ich wyprzedziłem 100% ok, a tego drugiego pociągnąłem podobnie jak ten na filmie.Zamieszczone przez Alonzo_Wg mnie ta konkretna sytuacja jest akurat dla sądu.Zamieszczone przez rafikiNa jednostronnie przekraczalnej. Na podwójnej nie.Zamieszczone przez Alonzo_zjechać z drugiego pasa na ciągłej ma prawo
 Ja bym nie przyjął. I na tym kończę.

Zatrzymali go prawdopodobnie za wyprzedzanie na oznakowanym zakręcie i linię ciągłą. Koleś zaczął wyprzedzać na wysokości znaku i kończył na ciągłej. Jak by nie było znaku to pewnie przymknęli by oko, ale jak jest znak to wiedział, że może nie dać rady zrobić tego bezpiecznie przed zakrętem.
 Komentarz
- 
- 

PAOLO ESCO, :twisted:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
 Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
 Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
 Komentarz
- 
- 

Ci to mnie zawszę rozśmieszają :haha:
 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yDsMZn3olFw[/youtube]

[ Dodano: Nie 08 Maj, 16 19:56 ]

[ Dodano: Nie 08 Maj, 16 22:47 ]
 Tą Ewe to bym nawet w sumie przygarnął :satan
  Michał Michał
 Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
  Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
 Komentarz
- 
- 

A takie tam

Na ławce w parku siedzi dwóch emerytów:
 -Popatrz jak ta młodzież ma ciężko w tym kryzysie…
 Jednego papierosa na pięciu muszą palić…
 -No ale dzielne chłopaki.
 Mimo wszystko się śmieją…

Syn podchodzi do ojca: – Tato kup mi iPhona… – A magiczne słowo? – Natalia. – Natalia? – Tak. To imie twojej kochanki. – A etui do niego chcesz?
 Komentarz
- 
- 

Ja znam trochę inaczej:Zamieszczone przez pic2ekwłaśnie się usmialiśmy z czarnego bzu
 Murzyn szedł przez pustynię i suszyło go strasznie. Doszedł do oazy ze źródełkiem. Już chciał się napić ale wypłynęła złota rybka i tak mu rzecze: Nie pij proszę bo wody jest mało a ja bez wody umrę, zrobię wszystko co zechcesz. Murzyn podrapał się po głowie i mówi: Chcę być biały, mieć dużo wody i dup. No to rybka zamieniła go w kibel.
 Komentarz
- 

Komentarz