"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Złodzieje obrobili w pełni sprawny samochód niemal ze wszystkiego, co dało się ukraść. Teraz to szkielet który nadaje się na złom
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Chciałem wrzucić tutaj filmik z dzisiejszego popołudnia/wieczoru ale niestety pojemność karty w rejestratorze nie ogarnęła tematu :roll:
No trudno. Postaram się ją jakoś opisać
A więc. Jadąc dzisiaj w pruszczu z cmentarza mniej więcej tu z za samochodów wyskoczył mi jakiś smarkacz. Zauważyłem go dopiero jak przednie koła były na "trasie jego biegu za piłą". Nawet nie zdążyłem zareagować, bo byłem oślepiony przez odbijające się słońce od aut, zza których on wybiegł. Na jego szczęście zdołał się w porę zatrzymać, gdyby nie to prawdopodobnie przetrącił bym mu łeb(w tym momencie miał głowę na wysokości zderzaka).
I tu moja przestroga zwłaszcza dla rodziców. Uczcie swoje pociechy, że co by się nie działo, czy to piłka im uciekła czy cokolwiek innego na drogę niech nie wbiegają za tym na nią. W moim przypadku skoczyło się na zje..niu smarkacza ale niewiele brakowało i mogła by się stać tragedia. Za dzieciaka różne głupie rzeczy się robiło ale samochodów przybywa i szanse na to, że się nic nie stanie są coraz mniejsze. Także uczcie swoje pociechy, że czasem nie warto ryzykować dla głupiej piłki.
Michał
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
Skubani Chińczycy :shock: rozwijają projekt pociągu o możliwościach: prędkość do 400 km/h i regulowane koła, które będzie można dostosować do rozstawu szyn w przypadku podróży transgranicznych :shock:
China is developing a next-generation bullet train that can run at 400 kilometers an hour and is suitable for cross-border services, a senior researcher with
rafiki dostosowywanie kół do rozstawu szyn to nie jest takie już nowe rozwiązanie Jedno co mnie zastanawia to w jaki sposób odbywa się przeniesienie napędu na takie kółka :?:
Michał
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
rafiki dostosowywanie kół do rozstawu szyn to nie jest takie już nowe rozwiązanie Jedno co mnie zastanawia to w jaki sposób odbywa się przeniesienie napędu na takie kółka :?:
np wieloklinem - jak przeguby w aucie też się rozsuwają i pracują cały czas
uważajcie gdzie wjeżdżacie :szeroki_usmiech np w taki tunel :diabelski_usmiech
a za taką skrzynkę narzędziową bym się nie pogniewał <klik>
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz