Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
-
-
pograłbym :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EZ2sqRhnyCg[/youtube]Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Słyszałem w radiu jak mówili jacy ludzie szli na Plac Trzech Krzyży. Nieśli polskie flagi, jakieś transparenty, zdjęcia Lecha Kaczyńskiego ( :| ) a sam dzisiejszy marsz ma być oczywiście nie w temacie rocznicy stanu wojennego tylko sfałszowanych wyborów :roll: najpierw Smoleńsk przez kilka lat, teraz "sfałszowane" wybory, bo było dużo głosów nieważnych...strach pomyśleć co mu jeszcze przyjdzie do tego chorego łba...
Komentarz
-
-
Zauważyłem że kto jest za kaczorem to jest przeważnie jego fanatykiem, spotkałem takich i strach pomyśleć co by było gdyby...... Jego nie popierają zwyczajni "normalni" ludzie to widać na każdym kroku. Dla mnie to jest gorzej niż sekta."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuSkoro Ty nas lemingoza to my Ciebie pisiorkiem czy wschodnia pisową lemingoza?jak ktoś z siebie robi kretyna to wybacz ale nie możesz sie dziwić ze pół Polski sie z Twojego duce śmiejeZamieszczone przez krissosZauważyłem że kto jest za kaczorem to jest przeważnie jego fanatykiem, spotkałem takich i strach pomyśleć co by było gdyby...... Jego nie popierają zwyczajni "normalni" ludzie to widać na każdym kroku. Dla mnie to jest gorzej niż sekta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MARCUSOtwieram telewizor - Kaczyński. Otwieram radio - Kaczyński, Otwieram gazetę - Kaczyński, Otwieram internet - Kaczyński. Otwieram OCP-humor - Kaczyński. Boję się otworzyć piwo. Ratunku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Wracając do tematu:
Amerykanski statek kosmiczny dolecial na Marsa ... Wyladowali...
juź zbieraja sie do wyjscia az tu nagle podlecialo 2 Marsjan, takich smiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjsciowe.Amerykanie probują wyjsc ... 10 minut, 30 minut ... po godzinie sie udalo.
Wyszli a tam juz zebrała sie wieksza grupka Marsjan. No wiec witaja sie i pytaja :
- Czemu zaspawaliscie nam drzwi wyjsciowe ?
Na co Marsjanie :
- Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem.
Niedawno tu Polacy byli ... koledzy zaspawali im drzwi a oni po 2 minutach juz byli na zewnatrz... i jeszcze prezenty przywiezli...
Amerykanie:
- Prezenty ? Polacy ? jakie prezenty ?
Marsjanin:
- Wp%%!$$@ to sie nazywalo czy jakos tak, wszyscy dostali...superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065W kościołach mają być dzienniczki z obecnością na niedzielnych mszach
:haha:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
-
PAOLO ESCO, :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz