drozdownik22, a są w drugą stronę?
Kupiłbym żonie bo u mnie jest odwrotnie, ja się modliłem ale ona już nie :twisted:
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Sytuacja jest oczywista w tym miejscu. Sygnalizacja działa tu w ten sposób aby skanalizować ruch z kilku kierunków (pomijam sygnalizatory kierunkowe na każdym pasie ruchu :!: . Wynika to z natężenia ruch na tym skrzyżowaniu, na pasach dojazdowych przed nim z estakady i z pasów z prawej pod estakadą i na kolejnym skrzyżowaniu po lewoskręcie), gdzie codziennie jest mniejszy lub większy "korek" :idea:
Wystarczy otworzyć klapki z oczu :!: (autor filmu słabo ogarnia sytuację). Tak jak i wieeeeeelu w innych sytuacjach :!:
ps. znam to miejsce.
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
endryu zwróć uwagę, że masz 3 sygnalizatory kierunkowe czyli od lewej: |lewoskręt|lewoskręt|lewo\prawoskręt| Nigdy nie byłem na tym skrzyżowaniu więc mogę się mylić ale skoro każdy pas ma swój sygnalizator, to jak dla mnie to mam się "słuchać" tego nad moim pasem. Na innej stronce gdzie znalazłem link do tego nagrania. ktoś wrzucił link do mapy tego skrzyżowania i tak jak sobie to rozkminiałem(tak na sucho nie znając sytuacji drogowej w tamtym miejscu) to dla mnie nie ma to większego sensu. Szukanie dodatkowych wpływów(mandaty). Dla "kamerzysty" zapaliło się czerwone nad jego pasem i według mnie zachował się prawidłowo. Ja prawdopodobnie też bym tak zrobił chociaż jak wiadomo na drodze wygląda to trochę inaczej.
Michał
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
cbool10, Znam dokładnie to skrzyżowanie i jego okolice. W/g jazdy kamerzysty są dwa pasy ruchu z estakady i dwa pasy z prawej z pod estakady i wbijają się w trzy przy sygnalizatorach. Jest tam codziennie kocioł i dlatego te kierunkowe sygnalizatory działają tak, że najpierw lewy ze środkowym zielone i następnie czerwone na lewym, na środkowym cały czas zielone i załącza się zielone na prawym, gdzie na środkowym jest cały czas zielone. Taki myk aby z lewej i prawej schodziło w miarę płynnie. :idea:
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Damska koszulka dla żony Modliłam się o dobrego męża i mam dorego męża...Koszulki 100% bawełna, wytrzymały nadruk
Komentarz