Humor (2) i nie tylko...

Zwiń

To jest podklejony temat.

X
X
- 

"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
 ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
 Komentarz
- 
- 

Coś z branży :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech

"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem." "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."

Komentarz
- 
- 

:diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

-----------------------------------------------------------------------------------------

:diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech

"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem." "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."

Komentarz
- 
- 

kufffa nawet w Meksyku się śmieją ... https://www.youtube.com/watch?v=wR7Zi59V4WI ad:

PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy ad:

PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
 Komentarz
- 
- 

Może mało ma to wspólnego z humorem ale warto to obejrzeć ku przestrodze.
 Niby to tylko chwila spojrzeć na telefon, żeby sobie muzyczkę zmienić ...
 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UkjRvsT8f5k[/youtube]

[ Dodano: Pon 31 Paź, 16 21:16 ]

[ Dodano: Pon 31 Paź, 16 21:25 ]
 Uwielbiam tego pana Taki inteligientny :haha: Taki inteligientny :haha:
 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DzhYj1-W2Sk[/youtube]

[ Dodano: Pon 31 Paź, 16 21:55 ]
  Michał Michał
 Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
  Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
 Komentarz
- 
- 

sazad, psikus psikus :lol:

Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally :lol:

Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
 => Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
 => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
 => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
 => Hyundai Tucson 1.6T 180 N-Line 4WD AT
 "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
 Komentarz
- 
- 

sazad, też jestem za psikusem :diabelski_usmiechO2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
 Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
 Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
 Komentarz
- 
- 

W Niemczech to praktycznie codzienność. Narobią zwężek, potem tworzą się korki, jeden przyhamuje, drugi jeszcze mocniej, trzeci nie ma już na tyle bezpiecznego odstępu, przy okazji obróci się gdzieś spojrzeć i tragedia gotowa. Nie potrzebny jest do tego nawet telefon czy inne urządzenie. W minioną sobotę na A4 rozwaliło się chyba 3-5 osobówek między odcinkiem LSS KRZYWA, a KRZYWA. Jechałem wtedy do domu omijając ten wypadek. Potem całą drogę do domu przyglądałem się jak nasi kierowcy jeżdżą... Prawy pas szybciej jechał jak lewy. Lewym osobówka za osobówką i co chwila tylko hamulec. Jakby nie dalo się trzymać tego odstępu min. 50m. I potem się dziwić, że droga zablokowana jak przy takiej jeździe o wypadek to aż się prosi, a jeszcze ta nasza pseudo autostrada nie ma pasa awaryjnego więc jak coś się stanie to dosłownie na środku jezdni i nie ma tego gdzie posprzątać.Zamieszczone przez cbool10Może mało ma to wspólnego z humorem ale warto to obejrzeć ku przestrodze.
 Niby to tylko chwila spojrzeć na telefon, żeby sobie muzyczkę zmienić ...
 Komentarz
- 
- 

no tekst z 58s urywa cycki... :diabelski_usmiechZamieszczone przez PAOLO ESCOkufffa nawet w Meksyku się śmieją ... https://www.youtube.com/watch?v=wR7Zi59V4WIO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
 GVI 1.4TSI
 LANCIA YPSILON 1.2 MPI
 tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
 Komentarz
- 
- 

I nie dziwne że angole biją naszych. lex talionis...Zamieszczone przez sazadcbool10, mocny ten reportaż
 BTW, kilku kolegów może się obrazić albo przemilczeć sprawę oczywistą, ale jak dla mnie kierowcy zawodowi powinni mieć taryfikator mandatów x2, bo to co niektórzy wyczyniają na drogach woła o pomstę do nieba lub strzał ostrzegawczy w kolano :evil:Black Pearl, Elegance & RS LOOK
 @ by Tune-up Gdańsk
 TDI VP++ i jeszcze rośnie 
 Antek
 Komentarz
- 

Komentarz