посмотреть этот ремонт на нашем сайте autobotanik.ru Пила-5 или Реинкарнация Элантры ПИЛА 5 или крушимто, пилимто, рубимто... элантро... 80+ Фото Японцев мы уже устали пилить, настала очередь очень похожих на них ребят - корейцев. Перст судьбы указал на модель, с…
jaki jest sens takiej naprawy? Nie wydaje mi sie, zeby to bylo oplacalne.. ale moze sie myle.
wydaje mi sie ze sie mylisz. Jest to opłacalne. Wydaje mi sie ze iles aut jezdzi po Polsce, ktore pierwotnie wygladaly jak na pierwszej fotce. Raczej dla siebie tego nie robil facet, zobacz ze w tle na ostatnich zdjeciach widac inne rozwalone auto. Tak wiec pewno sklejaja polowki i na handel.
jaki jest sens takiej naprawy? Nie wydaje mi sie, zeby to bylo oplacalne.. ale moze sie myle.
Jak by się nie opłacało (nie było "kupców-fachowców") to by nie robili takich sztuk Ma to sens (wyłącznie finansowy!) jeśli auto jest względnie nowe tj. trzyma jeszcze względnie wysoką cene dla danego rocznika, a do tego te "kawałki tortu" kupisz już za grosze. Jak gość ma pojęcie o robocie i miejsce do tego to już swojej pracy rąk prawie nie liczy...a przebitka może być wtedy całkiem spora.
PS: Osobiście takich działań kompletnie nie popieram! Ale koniec OT
POTRZEBNA NOWA, ORYGINALNA TURBOSPRĘŻARKA DO AUTA Grupy VW (Audi Skoda Seat) i innych? Zapraszam WEJDŹ i SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ
2-3 tygodnie roboty, części np. 15-20k zł, sprzedane za 40k zł. Weźcie pod uwagę, że za wschodnią granicą robota X razy tańsza, auta X razy droższe, szczególnie nówki nie bite
Qrde - mirek ratuj sytuację - bo tu chyba nikt nie habla po rusku ;-)
Tłumaczę:
1. Интересно, владелец её продаст или дальше будет ездить.
Ciekawe czy właściciel ją sprzeda czy będzie nią dalej jeździł? Сколько по времени занимает данный тип работы без поиска комплектующих естественно?
Ile czasu zajmuje zajmuje tego typu robota bez prac uzupełniających? (tu nie jestem pewien końcówki)
2. Сказал, что продаст - но другу своему.
Powiedziałem, że na sprzedaż - swojemu przyjacielowi. У нас заняло 2 недели. (!!!!!!!!!!!!!!!)
Nam zajęło to dwa tygodnie.
3. любит он друга своего
He, he - kocha on tego sowjego przyjaciela ;-)
Szukam STAŁEGO zajęcia/pracy w rejonie Bochni/Tarnowa/Krakowa
bez szukania czesci czy jakos tak.
Nie no smieje sie, wiem po co ta octavia jest na sprzedaz i co pozniej sie z nia stanie. Po to tez sa firmy, ktore "kupia kazde auto"
Qrde - mirek ratuj sytuację - bo tu chyba nikt nie habla po rusku ;-)
Ile czasu zajmuje zajmuje tego typu robota bez prac uzupełniających? (tu nie jestem pewien końcówki)
Wujek google mówi, zakup/szukanie części itd. itp.
Rajdy w bogatym kraju.... BMW eMki, Porsche, Nissany 350 Z, Lambo jako zerówka i inne topowe fury w tym Fabia S2000 :diabelski_usmiech
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hW8ljxlmdtA&feature=g-all-u&context=G296fdbeFAAAAAAAAAAA[/youtube]
Komentarz