abstinent, właśnie usłyszałem na BBC news ze kobieta żołnierz będąc w Afghanistanie poszła do lekarza skarżąc się na bule brzucha - okazało się ze jest w 6 miesiącu ciąży :shock: http://www.bbc.co.uk/news/uk-19664759.
jakiś talib ją ustrzelił
była O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Jak trafię na jeden z jej pokazów to rzucę jej złotówkę pod nogi za dobry show i doradzę aby zaczęła drukować sobie wejściówki, bo oglądalność jej nie spada :wink:
nie wiem czy było ale nie mam siły przebijać się przez 600 stron :diabelski_usmiech
Wczoraj odbierałem dla firmy parę zakupionych przez Alledrogo rzeczy....
Miły Pan wszystko naszykował, zapłaciłem i poprosiłem o fakturę...
Nie ma sprawy, zaprasza za narożnik do biurka z drukarką....
Podchodzę, podnoszę wzrok a nad nim tabliczka - zdjęcie poszukałem na necie, bo komórkę zostawiłem w samochodzie ale dokładnie coś takiego ujrzałem.....
rechotałem jeszcze w drodze powrotnej do firmy :haha:
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Podchodzę, podnoszę wzrok a nad nim tabliczka - zdjęcie poszukałem na necie, bo komórkę zostawiłem w samochodzie ale dokładnie coś takiego ujrzałem.....
rechotałem jeszcze w drodze powrotnej do firmy :haha:
Tak się zastanawiam nad tym golfem Bi moto?
Po co to?
Aby zakończyc studia i zaliczyć prace magisterską :P
Ciekawa i szybka możliwość rozkładu mocy przód-tył ( niepotrzeba z laptopem kabelkiem itp gmerać w sterowniku silnika)
Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie. http://campaign.scania.com/v8/
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.