=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
co ona gada :?: :diabelski_usmiech jakby miała kogoś kto by jej porządnie przekopał ogródek to zmieniłaby zdanie... swoją drogą na religii w liceum dowiedziałem się, że od seksu, nie mylić z aktem małżeńskim :lol: się ślepnie... do tej pory pamiętam minę zakonnicy jak padło pytanie: "w takim razie dlaczego siostra nosi okulary?"
Serwis społeczności fanów motoryzacji VW, BMW, Audi, Honda, Toyota i innych marek
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Wraca kobita do domu po urlopie, patrzy... A w domu ani mebelka, zostały gołe ściany. Wnerwiona leci do męża i od razu krzyczy:
- Łobuzie. Gdzie meble, telewizor, lodówka i cała reszta?
- Sprzedałem.
- A gdzie pieniądze?
- W worach.
- A gdzie wory?
- A tu... Pod oczami
Aż dziw że nie mam tu jeszcze memów na temat kolidowania z planami na święta
[ Dodano: Pią 20 Gru, 13 20:05 ]
Swoją drogą, co za syf: jesli zwykły człowiek pojedzie na podwójnym gazie, to traci prawko bez gadania. A taka <piiii!> z chodami już 3 raz jest złapana za jazdę po pijaku i dopiero teraz zabrali jej prawko. Od razu też odroczyli rozprawę do czasu zbadania jej zdrowia przez biegłego. Pewnie biegły orzeknie że 1 promil to wina lekarstw i stresu i wszystko rozejdzie się po kościach. czemu rekiny nie atakują prawników? przez zawodową solidarność!
Personalia tej pani są znane. mimo, że na stronie odpowiedniej kancelarii prawnej pojawiło się oświadczenie że to tylko zbieżność nazwisk + groźby prawne, ale dziś minister Biernacki pośrednio potwierdził, że to ona. mam nadzieję (słabą) że tym razem się nie wywinie :evil:
Komentarz