Dzwoni kierowca tira do szefa:
- Szefie rozjechałem psa
- Auto całe?
- Całe
- To go zakop i jedź dalej
To go zakopał, ale za chwilę znów dzwoni
- Szefie zakopałem go
- No to po co znowu dzwonisz?
- Nie wiem co z radiowozem zrobić
looker, haha dzisiaj fotka robiona Poporstu tak byly zjechane ze jeden z klockow wypadl czego efekt widac. Pani podjechala i powiedziala ze strasznie hamulce halasuja
Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
Obecnie -> Seicento 900+LPG
Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
Bylo ->GOLF 3 1.8
looker, haha dzisiaj fotka robiona Poporstu tak byly zjechane ze jeden z klockow wypadl czego efekt widac. Pani podjechala i powiedziala ze strasznie hamulce halasuja
czego się czepiasz :szeroki_usmiech dobrze że tarcza jeszcze jest. Na forum mastersa jest temat z fakapami. Tarcza "gruba" jak żyletka lub z wentylowanej został sam środek, klocki z dospawanym kawałkiem metalu, łączniki zastąpione drutem i po prostu związane... :diabelski_usmiech
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie. http://campaign.scania.com/v8/
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
[email protected]@wa... Ku@wa... itd...
Ilość Ku@w w tym filmiku odpowiada inteligencji osoby wypowiadającej się... :lol:
[ Dodano: Sob 12 Lip, 14 12:45 ]
Zamieszczone przez 4tech
:shock:
To nie jest jakiś fake? :diabelski_usmiech
Spokojnie, to tylko Rosja, przeglądaj dalej :lol:
Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ? http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
North Korea is telling its people that their men's national team is in the World Cup Final:
We've known for a long time now that supreme leader Kim Jong-un controls the flow of information to his people, with the television channels only reporting positive stuff about the country.
But in a repor
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie. http://campaign.scania.com/v8/
- Macierewicz odwiedza szkołę specjalną dla dzieci opóźnionych w rozwoju, wchodzi do klasy, a pani pyta się dzieci:
- No kochani, kto to jest?
- yyyyyyyyyyyyyy??????
- No przypatrzcie się dobrze, kto to jest?
- Nowy?????!!!
Herkules, Salomon i Quasimodo znaleźli podczas spaceru w lesie zaczarowane lustereczko.
Najpierw pyta się Herkules:
-lustereczko, powiedz mi kto jest najsilniejszy na świecie?
-Ty, Herkulesie! odpowiedziało lustereczko
Następnie pyta Salomon:
-lustereczko, powiedz mi kto jest najmądrzejszy na świecie?
-Ty, Salomonie! odpowiedziało lustereczko.
Na koniec poszedł Quasimodo.
Wraca do kolegów ze smutną miną. Oni pytają się go:
-i co, i co Ci powiedziało lustereczko? Jesteś najbrzydszy na świecie?
A Quasimodo zasępiony na to:
- ku@#wa, kim jest ten Kaczyński z Warszawy?
W aptece:
- Dzień dobry! Jest wazelina?!
- Tak, akurat ostatnie opakowanie.
- Uff! Uratowała mi pani dupę.
Przedstawienie w cyrku. Na arenie artysta pokazuje mrożący krew w żyłach numer - wkłada do paszczy lwa penisa, WŁASNEGO! i mocno uderza lwa w łeb! Ten zaryczał, ale nie ugryzł.
Rozlegają sie burzliwe brawa, konferansjer pyta publiczność, czy ktoś się odważy zrobić to samo. Zgłasza się staruszka i drżącym głosem mówi:
-Ja, tylko żeby nie tak mocno w głowę!
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz