Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie. http://campaign.scania.com/v8/
Ponoć dwóch Czechów testowało najnowsze Lambo. Obecnie jeden jest w stanie krytycznym a drugi troszkę mniej ucierpiał w wypadku i raczej przeżyje.
Ponoć?
Ludzie trzymajmy się faktów a nie wróżenia z fusów i zarobku głupich piśmaków. Bo portale chcą zrobić sensację więc nawijają co wlezie.
Samochód był zarejestrowany w Czechach (rejestracja 4AF-8086 ) rozbił się na Węgrzech na autostradzie A7 (178km tejże autostrady jak by kto pytał to okolice miasta Nagykanizsa na Węgrzech*). Prowadził facet, jako pasażer siedziała kobieta oboje zostali ranni jednak przeżyli (zresztą nikt z nich w stanie krytycznym nie był - z miejsca zdarzenia odwiozła ich karetka) O wypadku wiele wiadomo bo jest to pierwszy rozbity Huracan.
Dowódca Armii Chińskiej dzwoni do USA, do sekretarza obrony i proponuje wojnę:
- Witajcie, Amerykanie! Chcemy wypowiedzieć wam wojnę. Sprawdźmy jakość naszej i waszej broni na polu walki. Co wy na to?
Amerykanin: - Na dzień dzisiejszy nie jest to możliwe. Nasze wojska są już w Iraku i Afganistanie, więc ze względów ekonomicznych odpada. Zadzwoń do Rosji. Myślę, że oni sie zgodzą.
Chińczyk dzwoni do Rosji i zaczyna rozmowę w ten sam sposób: - Witajcie, bracia Rosjanie! Chcemy wypowiedzieć wam wojnę. Sprawdzimy broń na polu walki. Co wy na to?
Rosjanin: - W obecnych czasach nie mamy takiej możliwości. U nas ciągle niewyjaśniona sytuacja z Gruzją i Czeczenią, więc o nowe konflikty zbrojne są wykluczone!
Chińczyk: -To z kim wreszcie możemy walczyć?
Rosjanin: - Dzwoń do Polski!!!
Chińczyk: - Gdzie? Do Polski? A co to za kraj?
Rosjanin: - To nasi sąsiedzi, bardzo waleczny naród, prawie 40 mln ludności, z bogatą historią wojenną. Oni na pewno wam nie odmówią.
Chińczyk dzwoni do Polski i rozpoczyna rozmowę: - Witajcie, dzwonię z Wielkich Chin. My, Chińczycy chcemy wypowiedzieć wam wojnę!
Polak: - Nam, Polakom? Nie żartujesz?
Chińczyk: - Tak, wam Polakom. Mówię poważnie.
Polak: - A ile was jest?
Chińczyk: - Ok. 3 mld.
Polak:- Ile?
Chińczyk: - Już powiedziałem – ok. 3 mld.
Uśmiecha się Chińczyk i myśli: "Już pękają!"
Polak, po namyśle:- O, ku...a! Człowieku! A gdzie my was będziemy grzebać?...
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Pewnie niewiele osób tutaj kojarzy gościa nazwiskiem Tomasz Niecik. Polski wokalista, gatunek muzyczny: disco polo. 18 stycznia wystąpił ze swoim nowym "przebojem" w programie "Dzień Dobry TVN"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L9Qw0DReSRk[/youtube]
No comment :lol:
Analiza teledysku w programie "Poszukiwacz"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hb1BtQPSELI[/youtube]
Jak mi disco polo nie przeszkadza, a może nawet lubię taką muzykę to Niecika zawsze uważałem za dno :lol:
Przychodzi Putin do wróżki i pyta co jego i Rosję czeka w 2015 roku.
A wróżka na to że będzie wojna z Polską...
Nudy, nudy - odpowiada Putin.
To Ty mi więc lepiej powiedz po ile będzie w grudniu euro w Moskwie?
A po 5 złotych - odpowiada wróżka .
Komentarz