takie tam...
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez rafikiNa jakimś forum ostatnio widziałem ciekawy patent. Sposób "nagrody" dla użytkowników uprawiających na forum prace archeologiczne, zwane również odgrzewaniem kotletów :diabelski_usmiech
ObrazekIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Panna młoda jest tak nienasycona, że zmusza męża do maksymalnego
małżeńskiego wysiłku. Jeden numerek,drugi.......czwarty,..........siódmy
w końcu po dziesiątym zasypia. Budzi się nad ranem a męża nie ma w
łóżku. Idzie więc na poszukiwanie i widzi zapalone światło w kibelku. Po
cichu zagląda i widzi młodego stojącego nad sedesem i szepczącego : - No wyłaź
i sikaj, przysięgam, że ona śpi.
-----------------------
- Proszę pani, ja się w pani chyba zakochałem - mówi dziesięcioletni Jasiu.
- Przykro mi Jasiu, ale ja nie lubię dzieci. - A kto lubi, będziemy uważali.
-----------------------
Amerykańscy żołnierze stacjonują gdzieś na pustyni. Dokucza im brak seksu, więc przychodzą do generała i poprosili go o jakieś rozwiązanie problemu. Generał odparł, że masturbacja będzie dobrym wyjściem. Niestety po dwóch miesiącach znowu przychodzą i mówię: -Panie generale, my już nie możemy. Odciski już mamy na rękach po tych dwóch miesiącach. Może dałoby rade coś innego? Na co generał: -Przyjdźcie dzisiaj wieczorem za barak, chyba znalazłem rozwiązanie waszych problemów. No to przychodzą wieczorem we wspomniane miejsce. Ciemno i strasznie śmierdzi. Patrzą a tam stoi stary wielbłąd. No to go po zoofilsku wykorzystali seksualnie i zaspokojeni wracają do namiotów. Niestety po dwóch miesiącach znowu przychodzą do generała i mówię: -Panie generale, no wiemy-fajny ten wielbłąd i w ogóle, ale stary jest i strasznie śmierdzi, nie dałoby się czegoś innego? Na to generał mówi: -Może i jest stary i śmierdzi, ale do burdelu da się na nim dojechać.
-----------------------
Na ulicy całuje się facet z babka. Podchodzi do nich gość i tak przez
ramię zagląda. Raz zagląda, obchodzi w kółko i znowu zagląda i tak dłuższy czas.
W końcu facet zdenerwował się i mówi do gościa:
– Panie co pan, zboczeniec jakiś?
– Nie, ale żona ma klucze.
-----------------------
Samolot zbliża się do Tajlandii i podchodzi do lądowania. Z głośników
słychać głos stewardesy:
– Ostrzegamy państwa, ze polowa ludności Tajlandii ma HIV, a druga
polowa – gruźlicę.
– Co ona powiedziała? – pyta się wnuczka przygłuchawy dziadek.
– Żeby dymać tylko te, które kaszlą…"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
spj, Ta strzałka na zderzaku to chyba wskazuje miejsce tankowania Superpaliwa LPG :PWyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60
Większość ofert dla OCP do negocjacji :P
Komentarz
-
-
Adam-Ski,Wyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60
Większość ofert dla OCP do negocjacji :P
Komentarz
-
-
-Kaczyński podobno jest w szpitalu!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-Szydło weszło mu w dupę tak głęboko że nie mogą teraz wyciągnąć :szeroki_usmiech"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Kiedyś dostałem solidny opierdol za mycie Jeepa po wklejce + straszyli mnie policją (nie wiem za co) :shock: Usłyszałem że w takim stanie to powinienem gdzieś na myjki dla ciężarówek jechać, bo tutaj to sie zapcha bla bla bla...
Skończyło się tylko na przytakiwaniu panu kierownikowi owej myjki i sprzętnięciu przeze mnie stanowiska po całym procesie.
Komentarz
-
Komentarz