Panowie,
też jestem tym gorszym sortem Polaka, a nawet gorzej bo w pewnym momencie stałem wg Prezesa tam gdzie stało kiedyś ZOMO ale to jest dział humoru a nie polityki...
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Obecna władza to nie moja bajka ale właśnie problem w tym, że zawsze popadamy ze skrajności w skrajność. W czyimś interesie - nie naszym.
Plus jak zawsze "obiektywne" media
Pier...le te polityke jak widze ten cały cyrk.
Komuś pomyliły się tematy, a może i całe forum. Agitacje i komentarze pozostawmy Torunskiemu radiu, a tu chcemy się pośmiać.
Dowcip o prezydentach pierwsza klasa. :szeroki_usmiech
czym jest praca w ochronie w wieku dwudziestu kilku lat?( stawki są po prostu śmieszne i świetnie pasują do tego działu HUMOR ) Mój chrześniak pracuje w ochronie i gdyby nie rodzice to by nie miał nawet na najem i życie.
Niektóre są śmieszne, a niektóre poniżej ludzkiej godności. Znam to z autopsji. Kilka dni temu przygotowywałem aktualizację rentowności obiektów w firmie i jak widziałem stawki niektórych ludzi, to nóż się w kieszeni otwierał. Stawka ok. 5 zł to w moim rejonie poniżej normy (norma 6 zł), ale np. w Jastrzębiu co niektórzy w mojej firmie jak mają 5 zł to już są "goście". To oczywiście kwestia tych, co nie mają grupy inwalidzkiej. Masz grupę = masz etat. Tu akurat firmie wynagrodzenie płaci PFRON tak naprawdę, ale gdyby nie to, to jeden człowiek u mnie na obiekcie miałby coś ok. 3,50 zł brutto :shock:
Komentarz