Nowoczesny portal rozrywkowo-newsowy o lifestyle, showbiznesie i sprawach zwykłych ludzi.
Przestań rozpowszechniać takie kłamstwa. Facet bredzi niczym potłuczony, bo żaden z przytoczonych przez niego zapisów się nie zgadza (sprawdziłem). Więc facet kłamie... tak jak cały PiS???
A w ramach humoru:
no, nie da się załączyć obrazka
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
może z tym usuwaniem to nie przesadzajmy, za wiele ich i tak nie ma, ale nie ma co wlec, tymbardziej, że nie ma odrębnego tematu takiego, a jak był to ludzie skakać zaczęli sobie do gardeł, a nie spokojnie dzielili spostrzeżeniami..emocje brały górę.
Ale jeśli to obrazek z sieci to zawsze można wkleić adres w znaczniku img
[ Dodano: Nie 20 Gru, 15 20:22 ]
Od czego herbata jest słodka?
Od mieszania.
Po co w takim razi jest cukier?
Żeby było wiadomo jak długo mieszać!
A po co myje się szklanki?
Żeby się zmieściło więcej herbaty.
Ile ruchów trzeba wykonać, żeby włożyć słonia do lodówki?
Trzy: otworzyć lodówkę, włożyć słonia, zamknąć lodówkę.
Ile ruchów trzeba wykonać, żeby włożyć żyrafę do lodówki?
Cztery: otworzyć lodówkę, wyjąć słonia, włożyć żyrafę, zamknąć lodówkę.
Kto pierwszy dosięgnie banana, który jest na drzewie? Słoń, czy żyrafa?
Oczywiście, że słoń, przecież żyrafa jest w lodówce.
Co to jest medycyna?
Jest to nauka, która pomaga choremu znaleźć się na tamtym świecie.
A wiecie jaki jest najlepszy środek na łysienie?
Środek głowy.
Jak można stracić na wadze?
Kupić wagę za sto złotych a sprzedać za pięćdziesiąt..
Co to za zagadka? Czterech w pokoju a jeden pracuje?
Trzech urzędników pije kawę, a wentylator pracuje.
Co to jest: białe pstryk, czerwone?
Pudelek sąsiadki w sokowirówce.
Co ma 10 000 kalorii?
5 000 tic taców.
Czy akumulator może zabić?
Zależy z jakiej spadnie wysokości...
Po co ma żołnierz płaszcz?
Po kolana
- Dlaczego słoń ma pomarańczowe oczy?
- Żeby go na jarzębinie nie było widać.
- A widziałeś kiedyś słonia na jarzębinie?
- Nie
- A widzisz! Tak się dobrze schował!
Czy krokodyl jest bardziej długi czy zielony?
Zielony, bo długi jest tylko od pyska do ogona a zielony jeszcze po bokach.
Nie ma co dywagować o polityce. Jako dziecko nienawidziłem zupy ogórkowej. Teraz jak ją moja żona ugotuje to zajadam się ze smakiem. Nie ważne jaka to zupa, ważne co za kucharz
wiem, że to z 2008 roku....ale nie wiem czy śmiać się czy płakać z tego kolesia otępiałego....
nie dość, że ta jego "bryka" wygląda jak golf 2 zrobiony w stodole co do jakości, to jeszcze grzebie się po jajach kiedy z nią rozmawia....słoma z butów predysponująca na salony wiejskich remiz:
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
A tam od razu dostęp do bazy, przecież były problemy z forum, był DDOS => równie dobrze mógł to być skrypt który odwiedzał profil każdej osoby i wyciągał z tego adres email.
Wystarczy wejść na http://forum.octaviaclub.pl/profile....=IDENTYFIKATOR - każdy użytkownik ma swój identyfikator, wystarczyło że skrypt szedł od 1 do np 100 tysięcy...
wiem, że to z 2008 roku....ale nie wiem czy śmiać się czy płakać z tego kolesia otępiałego....
nie dość, że ta jego "bryka" wygląda jak golf 2 zrobiony w stodole co do jakości
Ja bym nie był tagi srogi w ocenie. Miał taki pomysł, jego projekt. Co jakości to chyba źle nie jest. :diabelski_usmiech
Tede zawsze był kontrowersyjną postacią.
A Grabowski to rzeczywiści jakiś taki nie swój, pewnie mu gitarę zawracali i dla świętego spokoju zgodził się na realizację.
Czarna_LK, no może...ale patrząc na te lampy na przodzie nie powiedziałbym, że to jakaś jakość....i ta kierownica....oraz malowanie plastików na desce.
zresztą bardziej niż jakość razi to drapanie po jajku i syf w tym aucie generalnie....co ma być oryginalne? niektórzy nie mają już czym imponować, a czymś się trzeba wyróżniać :P
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.