Zamieszczone przez Czarna_LK
Humor (2) i nie tylko...
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Pytanko. Pożyczy ktoś 190 tys. USD? FBI do mnie napisało, że w Międzynarodowym Funduszu Walutowym czeka na mnie 4,8 mln USD, ale najpierw muszę wpłacić 190 tys. żeby dostać dane do wypłaty :lol:
A myślałem, że nic nie przebije maila o spadku z Nigerii, w którym prosili o nr karty kredytowej i kod CV2 :lol:
Komentarz
-
-
ruwado, a kiedyś dostałem maila z MSZ w Nigerii, że przyznali mi spadek, ale nie mają moich danych więc nie mogą mi wypłacićw związku z tym proszą o imię, nazwisko, adres, nr telefonu, nr karty kredytowej i kod zabezpieczający w celu zrealizowania wypłaty :diabelski_usmiech oczywiście nie było słowa o wysokości spadku :diabelski_usmiech
[ Dodano: Wto 22 Gru, 15 22:54 ]
Jakby się ktoś chciał pośmiać
Player.pl | Sprawdź najbardziej angażujący serwis VOD w Polsce. Programy i seriale TVN nawet tydzień przed premierą w TV, filmy na życzenie prosto z kina, wyselekcjonowane bajki dla dzieci. Kanały na żywo m.in: TVN24, MINIMINI+, ALEKINO+, NSPORT+, ELEVEN.
Pamiętajmy, nigdy nie mówmy kobiecie, która nam się podoba, że jest sympatyczna :lol:
Komentarz
-
-
Ja też mam spadek w Nigerii, bo ktoś z rodziny był giermkiem Zawiszy Czarnego. Dla tego w NigeriiGrand Scenic 2.0T Initiale 05'
Służbowe: Berlingo 1.6hdi 92 Selection 15'
Była 4 x Octavia: 04' O1 fl Elegance Combi ASV
08' O2 Elegance Combi BKC
11' O2 fl Elegance Combi CDAA
99' O1 SLX Combi AHF
Komentarz
-
-
Wieczór wigilijny gdzieś na Żoliborzu. Za oknami ciemno, pierwsza gwiazdka już dawno zapłonęła na niebie. W tle cichutko sączy się kolęda, delikatnym barytonem znany aktor Jerzy Zelnik śpiewa "Ci-icha nooooc, świe-ęta nooooc..." Maliniak podchodzi do Prezesa, w jednym ręku trzyma opłatek, w drugim kilka kartek papieru. Prezes ma łzy w oczach, zaciśnięte wargi drżą broniąc się przed kompletnym wybuchem płaczu... - Panie Prezesie... - odzywa się Maliniak zbliżając się wolnym krokiem. - W ten wieczór wigilijny chciałem Panu życzyć spełnienia marzeń. I pomóc spełnić pierwsze z nich. Oto nowela do ustawy o Trybunale, chciały Pan Prezes zobaczyć na własne oczy jak składam podpis? - Jędruś, nie trzeba było, mogłeś w gabinecie podpisać... Maliniak wyciąga długopis (piórem jeszcze się nie nauczył dobrze pisać, a nie chciałby zrobić niechcący żyda* na oczach Prezesa), rozkłada papiery na stole i podciąga lewy rękaw. Podnosi głowę do góry i patrzy w zaszklone, ale jakże szczęśliwe oczy Prezesa. - To dla Pana, Panie Prezesie... Drżącą ręką składa lekko zamaszysty podpis na dokumentach. Podnosi się biorąc papiery w rękę i podchodzi do Prezesa. Przyklęka na jedno kolano i podając dokumenty Prezesowi szepce: - Wesołych Świąt Panie Prezesie. Po policzku Prezesa, zahaczając o kilka zmarszczek, spływa duża łza... W tym momencie rozbrzmiewają z głośnika pierwsze słowa znanej kolędy: "Bóg się rooooodzi, moc truchleeeeje..."
*żyd - staropolskie określenie kleksa [przypis autora]O3 combi 1.8TSI 245Hp 4x4 DSG
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...258496#1258496
Komentarz
-
-
aniol, chyba jestem zielony w tym temacie. może jakaś podpowiedź bo mój mózg po świętach chyba jeszcze nie jest w stanie intensywnie myśleć.Wyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
https://sprzedajemy.pl/oferty-uzytko...e=60&offset=60
Większość ofert dla OCP do negocjacji :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiBiszczu, przypomina? Toż to sobowtór :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pon 28 Gru, 15 10:42 ]
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
Komentarz