:szeroki_usmiech

Humor (2) i nie tylko...

Zwiń

To jest podklejony temat.

X
X
- 

[ Dodano: Nie 03 Kwi, 16 14:03 ]

http://paczaj.pl//data/201603/161403...c62d3c5603.jpg

[ Dodano: Nie 03 Kwi, 16 14:19 ]
  Michał Michał
 Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
  Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
 Komentarz
- 
- 

ups a to miał być humor......proponuje większy dystansZamieszczone przez leszekmwa ja widzę..
 dlaczego obrażasz te pisma , ludzi których w nich pracują , którzy być może także są forumowiczami ?
 nie podobają Ci się te gazety - nie czytaj .
 rozumiem że jesteś ortodoksyjnym pisowcem i że nie potrafisz sie inaczej wypowiadać ale nie rób tego na tym forum bo nie tutaj jest do tego miejsce.
 są inne fora w internecie gdzie z chęcią są ludzie którzy Cię poprą lub nie i tam sobie z nimi pisz kogo uważasz za szmatę a kogo nie.
 mamy dość takich wypowiedzi w telewizji , innych mediach ..tutaj nam tego nie potrzeba , to jest forum o samochodach , chcemy odpocząć od polityki i takich wyznań jak Twoje.
 mam nadzieję że większość forumowiczów się ze mną zgadza.

a jeśli Ci się nie podobają wypowiedzi innych to ich nie czytaj tak jak sam proponujesz
 Komentarz
- 
- 

a wyzywanie kogoś od szmatławców to już dla Ciebie jest humor..?Zamieszczone przez tomcyups a to miał być humor......proponuje większy dystans
 a ludzie którzy te gazety czytają to kim są w takim razie..?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
 GVI 1.4TSI
 LANCIA YPSILON 1.2 MPI
 tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
 Komentarz
- 
- 

Mirku , ja z nikim nie mam zamiaru wojny toczyć. jestem ponad tym że tak się wypowiem.
 nie lubię tylko jak jakiś koleś obraża i wyzywa bezpodstawnie inne osoby/instytucje bo takie ma widzimisię .

[ Dodano: Pon 04 Kwi, 16 10:35 ]
 i wtedy powinieneś zareagować wydaje mi się.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
 GVI 1.4TSI
 LANCIA YPSILON 1.2 MPI
 tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
 Komentarz
- 
- 

leszekmw, - można gazetę nazwać szmatławcem, gdyż np. Superexpress jest Brukowcem i nikogo to nie obraża. Jeśli pracujesz w którymś z tych "obrażonych" szmatławców to to powiedz, a nie rób wycieczek osobistych i nie zaśmiecaj tematu. Jeśli jesteś tak zajefajnie poprawny politycznie, to popatrz co w imię poprawności politycznej robi Europa, i idź walcz z kalifatem kolorowymi kredkami, a nie wyzywaj od pisowców.
 II. Jeśli uważasz, że szmatławiec = ludzie szmaty, to sprawdź słownik i przestań pitolić.
 Słownik języka polskiego PWN - znaczenie słów, ich pisownia, odmiana i pochodzenie, frazeologia, porady i ciekawostki językowe. Największe w Polsce wiarygodne źródło informacji poprawnościowych Wydawnictwa Naukowego PWN.
 III jeśli się Tobie tutaj nie podoba, to nie czytaj, bo na forum OCP, może nie być równouprawnienia, a w dziale humor, poprawności politycznej.
 WyluzujGrand Scenic 2.0T Initiale 05'
 Służbowe: Berlingo 1.6hdi 92 Selection 15'
 Była 4 x Octavia: 04' O1 fl Elegance Combi ASV
 08' O2 Elegance Combi BKC
 11' O2 fl Elegance Combi CDAA
 99' O1 SLX Combi AHF
 Komentarz
- 
- 

Tak na rozrzedzenie atmosfery :szeroki_usmiech

[url=https://video-waw1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xaf1/v/t42.1790-2/12914067_1541569742840485_428274541_n.mp4?efg=eyJy bHIiOjM3MiwicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoicWZfND I2d19jcmZfMjNfbWFpbl8zLjBfcDFoY212NF9zZCJ9&rl=372& vabr=207&oh=391c5c57cf09f60ef5ee05563c535b0c&oe=57 02BE1A]Trebusz z niecodzienną amunicją [/url :satan

[ Dodano: Pon 04 Kwi, 16 18:42 ]
 Ostatni link jeszcze raz żeby było wygodniej kopiować :roll:

[ Dodano: Pon 04 Kwi, 16 18:45 ]
 NIe wiadomo czy się śmiać czy płakać :roll:

[ Dodano: Pon 04 Kwi, 16 18:46 ]
 :satan

[ Dodano: Pon 04 Kwi, 16 18:46 ]
 :satan

[ Dodano: Pon 04 Kwi, 16 18:55 ]

[ Dodano: Pon 04 Kwi, 16 19:07 ]

[ Dodano: Pon 04 Kwi, 16 19:14 ]

[ Dodano: Pon 04 Kwi, 16 19:15 ]
  Michał Michał
 Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
  Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
 Komentarz
- 
- 

"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem." "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
 ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
 Komentarz
- 

Komentarz