If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
SS, blisko bo to chyba Andrzej. 2.0-16v Michał, Jak się nie mylę to znajomy który jest pasjonatem cb radia. On ma podobnie w ciężarówce, jak stoi na pauzie to rozkłada anteny na parkingu i rozmawia z domem i innymi pasjonatami.
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
Dedykowana nawigacja do skody :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Demotywatory to śmieszne, ironiczne i poważne plakaty - obrazki o życiu, miłości, dzieciństwie i dorastaniu, animowane gify, śmieszne i ciekawe filmy. Aktualności i przegląd internetu, cytaty.
krissos, ten Seat wygląda jak wóz NSA :diabelski_usmiech
Miałem rację że to auto znajomego i takie małe wyjaśnienie dla Waszej wiedzy następnym razem
"to są anteny na 145-470 MHz,26-28 MHz,28-30 MHz,14 MHz,tak to jest jak ma się 3 radia w aucie http://www.qrz.com"
krissos, tak podejrzewałem ze gość nie wozi ich dla szpanu. Ale i tak ją bym w życiu tylu nie powiesił. Ale jak ktoś ma pasje to ja realizuje i ten osobnik właśnie ja realizuje
2.0-16v Michał, fotkę zrobiłeś w Pyskowice na parkingu za Tesco :P
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
a teraz doszła służbówka O III combi 2,0 150 KM
Komentarz